Automat nebo manuál?
- Marťas
- Test driver
Re: Automat nebo manuál?
On to neni jen pocit.....je to kontrola 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
niekde som cital, ze prevodovka je vlastne zbytocna vec, a ti co "hlasuju za manual" si len dokazuju ze su lepsi soferi, ked zvladaju nieco navyse. v zasade je soferovanie len pohyb dopredu, dozadu a zatacanie. praca s prevodovkou teda s jazdou nema nic spolocne !
osobne mi manual vobec nevadi, resp. zalezi od nalady ako chcem jazdit. ono aj velmi zalezi kto co povazuje za automatiku. je sakra rozdiel medzi nejakou 4 stupnovou z 1995 a modernym automato-manualom z 2008
ja by som si idealne predstavoval prevodovku, ktora by mala viacero nastaveni. od uplnej automatiky a jemnosti kde by jazda bola "cisty trolejbus", az po klasicky "H" manual, kde by som rval rychlosti v "retro" style. ci uz kridielkami pod volantom, alebo klasicka saltpaka +/- alebo H-cko. rezimy, rychlost preradenia, pustenie spojky, vsetko manualne nastavitelne
A NESMELO BY MI TO PRI SPIATOCKE KUA SKRIPAT ZUBAMI !!!!!

no a potom by som este chcel vyfuk s elektronicky nastavitelnym zvukom, kde by sa dalo nastavit vsetko, ci uz volume, alebo rozne preddefinovane vrcania, az po zvuky konkretnych aut (pripadne lietadiel a inych zariadeni...) ! no a potom uz len hadraplan a hodinky s vodotriskom !
PS: dal som hlas automatike, nech je tam aspon nieco

osobne mi manual vobec nevadi, resp. zalezi od nalady ako chcem jazdit. ono aj velmi zalezi kto co povazuje za automatiku. je sakra rozdiel medzi nejakou 4 stupnovou z 1995 a modernym automato-manualom z 2008

A NESMELO BY MI TO PRI SPIATOCKE KUA SKRIPAT ZUBAMI !!!!!

no a potom by som este chcel vyfuk s elektronicky nastavitelnym zvukom, kde by sa dalo nastavit vsetko, ci uz volume, alebo rozne preddefinovane vrcania, az po zvuky konkretnych aut (pripadne lietadiel a inych zariadeni...) ! no a potom uz len hadraplan a hodinky s vodotriskom !

PS: dal som hlas automatike, nech je tam aspon nieco

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Kup ST170 - synchronizovaná zpátečkamisoo píše:A NESMELO BY MI TO PRI SPIATOCKE KUA SKRIPAT ZUBAMI !!!!!![]()
![]()
![]()

Jináč zatim jenom manuál, automat jsem řídil a měl jsem divnej pocit, že nic nedělám a celkově se nic neděje, zatim nic pro mě

ST150
- Quickie
- Moderátor
Tak ja som jednoznačne za manual.. v mojej situacii (ako mnohi iste viete) je ale vyhodnejsi automat. Takze sam som zvedavy ako sa mi to bude pozdavat.. Určite uz coskoro založim svoje vlakno v galerii a popíšem dojmy z automatu
-
- Zkušený
s některými automaty je jízda prostě pohoda ,ale já jsem zatim pro manuál ,i když jízdu s automatem si vždycky pěkně užiju (asi proto že neplatim tu spotřebu) 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja hlasujem za manual. Automat som nikdy nejazdil, ba som k nemu mal do nedavnej doby az odpor. Postupne ho zacinam akceptovat, hlavne ak ma vyse 6 rychlosti, packy pod volantom, nema blbe obmedzenie otacok, umoznuje brzdit motorom...
Na starych to nehrozilo, tieto novsie by som aj celkom rad vyskusal, len nie je kde
Na starych to nehrozilo, tieto novsie by som aj celkom rad vyskusal, len nie je kde