fofo II-klimatizovaná schránka u spolujezdce
- stambik
- Nováček
fofo II-klimatizovaná schránka u spolujezdce
ahoj všichni nemáte někdo páru jak složité by bylo dodatečně spáchat cosi , aby ve schránce byla byla zima?díky
- Ahmed
- Test driver
Re: fofo II-klimatizovaná schránka u spolujezdce
Dej si tam lednicku
Mozna tam na to je udelana nejaka priprava a bude stacit udelat diru a nebo tam budes muset dat kus nejake trubky. Ja jsem se v tom nehrabal, takze nemam zdani co je schovane za tou dirou, odkud fouka studeny vzduch
Ale zase takova slava to neni. Nez se to ochladi, tak to dost trva a po vypnuti motoru se tam ten chlad moc dlouho neudrzi. Takze to je pouzitelne akorat na nejake dlouhe cesty s klimou...

- Peter5
- Junior
Neviem sice ake je to zlozite ale tiez by som tomu bol rad. Mam tam sice dieru kade by to malo asi fukat ale nefuka.
Focus 2008 facelift, 1.6 TDCi 66KW, Trend X, siva sea
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
- bizonBlack
- Nováček
Zdravím, mám na svém fofo II chlazení schránky .Do schránky je napojena jedna trubka která se připojuje na levé straně ventilačního zařízení za výparníkem.Po demontáži plastu na středovém panelu na straně spolujezdce by měl být vidět otvor o velikosti asi tak 4cm, kousek od výtoku vyparníku do kterého je trubka zasunuta.Na microcat je chlazení vyobrazeno ze tří dílu a to z trubky ,redukce a výfuku do schránky.Cena trubky bude orientačne kolem 800 kč.
-
- Zkušený
je to dobrá věc ale jak vypneš klimu tak je z toho pečící touba 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- wlk
- Junior
to sice joo, ale při cestě po dálnici na dovču, kdy jedeš 10 hodin, děláš přestávky na cca 15 minut, tak si myslím, že je super..sám ji tam nemám a docela bych ji uvítal, ale pokud by to byl nějaký větší zásah, tak na to peču 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, sak ked jazdis moze sa ti tam chladit lahvac a ked stojis, spravis si v tom pop corn

- killerhammer
- Test driver
triplejayTripleJay píše:Chlapi, sak ked jazdis moze sa ti tam chladit lahvac a ked stojis, spravis si v tom pop corn![]()
![]()

toto je patent

- brava
- Junior
Já si tam občas schovám tabulku čokolády, kdyby na mě cestou přišla slabost.Je ale fakt, že ji tam nesmím zapomenout, jinak je vnitřek schránky nahnědo.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- bizonBlack
- Nováček
Nazdar zde přidávám obrázek z čeho se skládá chlazení přihrádky.
- stambik
- Nováček
ahoj díky moc za rady já mám přívod (díru) do schránky zezadu a ne z boku jako na výkrese snad se tento týden dostanu do servisu a pokusím se zjistit kde je problém
- Ahmed
- Test driver
Ta dira vzadu je na buh vi co, ja ji tam mam taky. Fouka to z boku, tak jak je to na obrazku.
- brava
- Junior
Já si myslím, že ten otvor vzadu je tam proto, aby studený vzduch ve schránce mohl lépe proudit a ochlazování bylo učinnější. Pokud by tam ta díra nebyla, vzduch ve schránce by neproudil anebo by proudění bylo odkázáno jen na únik příp. netěsnostmi a to by asi nestačilo.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

-
- Nováček
klimatizovana skrinka pred slolujazdcom
Zdravim Vas vsetkych,
Mam taku otazku. Moje auticko je FOCUS 2005 s manualnou klimou a chcel by som vediet ako fuguje klimatizovana skrinka pred spolujazdcom. Zrejme ju nemam aj ked na lavej strane je taky odvetravaci otvor. Da sa nejak dorobit aby to chladilo? Dik
Mam taku otazku. Moje auticko je FOCUS 2005 s manualnou klimou a chcel by som vediet ako fuguje klimatizovana skrinka pred spolujazdcom. Zrejme ju nemam aj ked na lavej strane je taky odvetravaci otvor. Da sa nejak dorobit aby to chladilo? Dik
- Quickie
- Moderátor
Re: klimatizovana skrinka pred slolujazdcom
Jedine čo som narychlo teraz našiel je toto
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =1&t=11183 od stareho psa. V bude č.9 píše o klimatizovanej skrinke. Mohol by sa k tomu nejako vyjadriť.
Ja som tiež raz postrehol že mám v skrinke zimu od klimy ale odvtedy za boha neviem prisť na to, ako bola klima nastavena aby tam išla zima.

Ja som tiež raz postrehol že mám v skrinke zimu od klimy ale odvtedy za boha neviem prisť na to, ako bola klima nastavena aby tam išla zima.