zaujimalo by ma ako to mate vy. Pocul som ze ak je auto nastartovane ma nejake blokovanie proti otvoreniu kufra. ale akonahle sa motor vypne kufor uz otvorite no nechapem ale predsa. U mna je to bezproblemove ziaden sedaci ani podobny senzor nemam cize aj ked mam nastartovane kufor otvorim bez problemov. Jasne ze sa nebavime o predku agragatu kde je otvorenie mozne iba klucom
3.5.2004, 1,8TDCi 85kw, HatchBack, Moondust met., LED vzadu, Angel eyes vpredu, climatronic, PC, 4*airbag old fofo new fofo
pokud mam nastartovano a nejsou zamknuty dvere, tak kufr jde otevrit vzdy. Mam automaticky zamykani a vsimnul jsem si, ze kdyz se auto po rozjezdu automaticky zamce, tak nejde ani otevrit kufr tlacitkem.
hmmmmmmmmmm tak toto som neskusal. Tak sa zamknem a skusim otvorit kufor ale podla mna teoreticky by to mohlo ist lebo mam nezavisle otvaranie kufra aj na DO. Ked idem len do kufra otvorim si ho DO vyberem/dam veci don a zatvorim kufor. a pritom auto je stale zamknute. no nic. skusim napisem ale dik za postreh
3.5.2004, 1,8TDCi 85kw, HatchBack, Moondust met., LED vzadu, Angel eyes vpredu, climatronic, PC, 4*airbag old fofo new fofo
S tím tlačítkem to bude asi tak, že je blokované při zamčení, aby se nemohl nějaký vykuk za pomocí drátu dostat do auta pak přes kufr ... si alespoň myslím a příjde mi to tak logické (něco jako dvojité zamykání)
Ford Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004
1/ je auto zamknute a vy stlačíte tlačítko (ochrana proti rozbitiu okienka, ale ak zlodej pačkou odisti auto, už je to funkčne)
2/ ak je auto v pohybe, tuším niečo okolo 10km/h je kufor blokovany proti nechtenemu odomknutiu)
všetkých ostatnych prípadoch ide kufor v poho otvorit