přihlášení bouraného fofa
- jirzinn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
přihlášení bouraného fofa
zdravím,potřebuji poradit jak mám přihlásit bourané fofo.Koupil jsem ho v bazaru a než mi poslali velkej techničák tak ho dcera stačila nabourat.Je tak na zvrakování.Musím ho jít přepsat a bez ověřovačky mi to neudělají.Ve velkým je to napsané na mě,ale musím to ještě přihlásit na značky.Díky
-
- Test driver
Re: přihlášení bouraného fofa
tak to je pech
myslim, ze ho musis doviest na vleku pre evidencku, ale ak je total myslim, ze je to zbytocne a radsej ho rozpredaj, alebo predaj na vrakac

myslim, ze ho musis doviest na vleku pre evidencku, ale ak je total myslim, ze je to zbytocne a radsej ho rozpredaj, alebo predaj na vrakac
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
netrap se tím, sice je ze zákona povinnost přihlásit vozidlo do 10ti dnů, ale když to pojistíš, tak se neboj není totiž ze zákona žádný postih za prodlení, já mám v součastné době stejnou situaci, koupil sem káru za auto, cena odpovídá kvalitě 1000 kč takže kára na kaši, káru sem rozřezal a tudíš nemůžu na evidenční kontrolu, a mám velký TP jen odhlášený na moje méno no a na magistrátu mi bylo řečeno toto 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- jirzinn
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
je to pech jako hrom,sice už mám jiný FoFo,už teda přihlášený,ale s tím starým mi nikdo nemůže poradit