Jaký čtete časopisy motoristický o jiný
- panther7
- Test driver

Re: Jaký čtete časopisy motoristický o jiný
Ted mě napadlo nevýchází nějaký takový časak také v elektron. podobě, jako třeby ComputerW nebo jiný. By to bylo dobré kdyby třeba SM nebo Autihit takto vycházel.

- martyG
- Pokročilý

Myslím, že Autohit ide ja elektronicky, mali na svojej stránke aj skúšobnú verziu, len si to treba asi predplatiť.....
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- KASHA
- Pokročilý

Co říkáte na ceny časopisů? pomalu ale jistě rostou, a třeba speed je opravdu drahý časák, ale zsae kvalita je podle mě na úrovni, člověk si sice počte o autech, který většina z nás v životě neřídila a ani řídit nebude, ale aspoň se člověk trošku přiblíží zážitkům skrz články 
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
- panther7
- Test driver

Sice nevím kolik Speed stojí, ale pro mé info stačí SM nebo autohit a třeba info jak píšeš např. Ferrari, lambordžiny atd. tj pěkné ale pro mě k ničemu já spíše si info vybírám když mě zaujme článek tak si koupím, ale těch 20 resp. 23 za Autohit, nebo SM je v pohoKASHA píše:Co říkáte na ceny časopisů? pomalu ale jistě rostou, a třeba speed je opravdu drahý časák, ale zsae kvalita je podle mě na úrovni, člověk si sice počte o autech, který většina z nás v životě neřídila a ani řídit nebude, ale aspoň se člověk trošku přiblíží zážitkům skrz články
-
pette
- Zkušený

dřiv jsem pravidelně kupoval SM , pak Autohit ,občas Tunnig, Supermoto ,Ofroad atd.,nyní jen občas 
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak na toto skor odporucim nejaky dobry zavodny simulator a volant k pc... tam je to "priblizenie" podstatne vacsie ako nejake pribehy a obrazky v casakuKASHA píše:... ale aspoň se člověk trošku přiblíží zážitkům skrz články
- maki
- Nováček

Odebírám SM, stojí kolem dvacky, což je prakticky nic. Občas zavzpomínám, jak před 25-30ti lety jsem ho četl ještě s mým dědou, který v tý době měl tatraplána.
- KASHA
- Pokročilý

děda měl tatraplána jo??? Tak to je ale fakt mazec, to bylo uplně super automaki píše:Odebírám SM, stojí kolem dvacky, což je prakticky nic. Občas zavzpomínám, jak před 25-30ti lety jsem ho četl ještě s mým dědou, který v tý době měl tatraplána.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
- maki
- Nováček

Děda měl tatraplán a jako druhé auto Hudson, což byl veterán, naschvál se podívej na ten odkaz, bylo to impozantní auto - bohužel došlo k prodeji, takže nevím kde v Čechách nebo Evropě je.
http://www.hudson-cars.com/1936-hudson- ... eight.html
http://www.hudson-cars.com/1936-hudson- ... eight.html
- KASHA
- Pokročilý

No tak to je něco, taková kára, to je opravdu nádhera, to můj děda měl 105 kterou si koupil ve svých 60 jako první auto, takže žádnej veterán 
- Merdy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je tomu pár týdnu, co se Carauto přejmenovalo zpět na Autocar. Mám ho předplacený a lepší týdeník o autech u nás není. Díky němu jsem si vybral Fofikachmelko píše:...inač kupoval som autocar, ale prestal ked sa premenoval na carauto...
Naposledy upravil(a) Merdy dne 06.07.2008 20:00, celkem upraveno 1 x.
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak já čtu pravidelně svět motorů.Je to podle mě vyváženej časopis a za 22 kč... 
-
couddy
- Zkušený

Ja si kupuji pravidelne SM a AutoTip, blby je, ze to je jedno vydavatelstvi, takze se to jakoby opakuje ty auta. ale to asi vsude. jeste automobil je fajn. a jednou za rok na dovcu auto tuning, ale tam byvaji posledni dobou divny auta
)))
- panther7
- Test driver

Uvažoval třeba někdo o tom, že by bylo v uzavřené sekci třeba, nějaký časopis v pdf-samozřejmě nejnovější a ne x-let starý. A že by to bylo jako v ceně VIP. Jaký byste měli na to názor. Případně, že by se to točilo, např. v roce 2008 předplatné bude mít Panther7 s tím, že vydání SM bude také v pfd, rok 2009 třeba Damon, 2010 třeba Kota atd.......
Doufám, že jsem se vyjádřil jasně. Tak co vy na to.
Ale přístup pouze pro kvalitní členy a třeba až po 1/2 roce nebo 1 roku-rozumíme si, přeci jen by to bylo trochu na hraně.-nemusím vysvětlovat.
Doufám, že jsem se vyjádřil jasně. Tak co vy na to.
Ale přístup pouze pro kvalitní členy a třeba až po 1/2 roce nebo 1 roku-rozumíme si, přeci jen by to bylo trochu na hraně.-nemusím vysvětlovat.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
panther7: a jak si ho budu cist na zachode?