Souhlasím pytle nedělaj auto, pytle dělaj bezpečnostmafo píše:Pytle nedělaj auto,a ten bag u spolujezdce je jediný co má škodovka v základu proti dacii navíc.chmelko píše:to máš pravdu, ale má si dochodca vybrat socku verziu s 1.2HTP (má už škodovka 2 bagy v zaklade?) alebo tuto daciu v plnej palbe s malinko inym motorm tak ja byt nim volim rumunaKASHA píše: přece jenom jeto auto někde jinde než koncernovej vůz,jinak jeden airbag ridiče --> to je teda niiiic moooc...
Dacia větší prostor,lepší motor a je o 50t levnější, takže kdybych chtěl nový auto za co nejmíň peněz,není co řešit. Ale stejně si většina lidí co chtěj auto v týhle kategorii koupí z nějakejch mě nepochopitelnejch důvodů Fóbii
nova dacia sandero
- KASHA
- Pokročilý

Re: nova dacia sandero
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
- mafo
- Nováček

já jsem z generace kterou učili že bezpečnost ovlivní největší měrou řidič - jezdilo se v lecčems a drtivá většina z nás to přežila bez následků. Dnes mám občas dojem,že autoškoly chrlí řidičský rychlokvašky kterejm nikdo nestačil vysvětlit,že když má auto 250koní,8 bagů,ABS, ASR.......tak to ještě neznamená že pro něj neplatej fyzikální zákony....KASHA píše:
Souhlasím pytle nedělaj auto, pytle dělaj bezpečnost
Ford Focus combi 1.6 16V 74kW 02/00 tmavě modrá
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85kW 10/07 bílá
- Mata
- Pokročilý

to Mafo: na jednu stranu souhlas, taky jsem jako dítě jezdila ve stoje mezi předníma sedačkama rodičů -svoje děti bych tak nevezla ani na poštu...(je to kousíček)
dnešní provoz je rychlejší, hustější....
a je pravda, že mi taky připadá, že kdekdo spoléhá na ty všechny airbagy, ABSy a nevím co všechno....a proto už z tohoto důvodu je pro mě důležité vědět jaký bezpečnostní prvky naše auto má - vozím v autě svoje nejdražší....
a je pravda, že mi taky připadá, že kdekdo spoléhá na ty všechny airbagy, ABSy a nevím co všechno....a proto už z tohoto důvodu je pro mě důležité vědět jaký bezpečnostní prvky naše auto má - vozím v autě svoje nejdražší....
- KASHA
- Pokročilý

Tak tohle je ale už o trošku jiným tématu, asi nějakým typu: jezdím jako debil a spoléhám na svoje vymakaný a prošpikovaný auto, nebo sem borec, co najezdil 200 000 se škodárnou a pořád žiju protože mám štěstí, že me netrefil nějakej mentál při nedání přednsoti....mafo píše:já jsem z generace kterou učili že bezpečnost ovlivní největší měrou řidič - jezdilo se v lecčems a drtivá většina z nás to přežila bez následků. Dnes mám občas dojem,že autoškoly chrlí řidičský rychlokvašky kterejm nikdo nestačil vysvětlit,že když má auto 250koní,8 bagů,ABS, ASR.......tak to ještě neznamená že pro něj neplatej fyzikální zákony....KASHA píše:
Souhlasím pytle nedělaj auto, pytle dělaj bezpečnost
chci tím říct, bezpečnsotní prvky nejsou jenom otom JAK JEZDII majitel auta, ale podle mě vetšinou o tom, když to do mě někdo napere rád bych to přežil a taková tečka o palubovku není nic moc (mluvím ze zkušenosti mých nejbližších)
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
- mafo
- Nováček

nemám nic proti bezpečnostním prvkům,jen jejich význam nepřeceňuju. Je fakt spousta lidí co si myslí že když je v autě obklopená těmito pí...kami, tak jsou nezranitelní - a ono tomu tak není.
Jinak jestliže jedno auto s výbavou 1x airbag stojí 180 a druhý ve stejný kategorii se stejnou výbavou,ale jedním pytlem navíc stojí o 30% víc, je to podle tebe právě ta cena kterou jseš ochoten dát za ten jeden pytel navíc? Já ne..
Jinak jestliže jedno auto s výbavou 1x airbag stojí 180 a druhý ve stejný kategorii se stejnou výbavou,ale jedním pytlem navíc stojí o 30% víc, je to podle tebe právě ta cena kterou jseš ochoten dát za ten jeden pytel navíc? Já ne..
Ford Focus combi 1.6 16V 74kW 02/00 tmavě modrá
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
chmelko: ked sa mam rozhodnut medzi dvoma variantami a jednou z nich je nova fabka, tak to je o com ?? to ako keby si sa pytal, ci chcem zjest banan, alebo h...o !! 
-
pette
- Zkušený

to je jednoduchý rozhodování

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Sandéró, hned se zeptám taťky jestli se mu líbí a nevymění za stávající škodu fáblii (2001) do které ho už nebaví vrážet peníze za opravy
nové škodovce jsem na chuť nepřišel a ani nepřijdu 
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
misoo proti gustu...misoo píše: to ako keby si sa pytal, ci chcem zjest banan, alebo h...o !!
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo rychlý rozhodování.....jednoznačně Dačia 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hlasoval jsem pro Dacii, vypadá velmi atraktivně, ale dle mého názoru bude ostatní dílenské zpracování stejné jako u Loganu 
- wlk
- Junior

kucí, doporučuju navštívit http://autoklubdacia.cz/forum/viewtopic.php?t=201 , je tam pár dobrých zážitků,já bych osobně do logana nešel, je o velký auto a za "dobrý" prachy, ALE, pročpak ai tam je tak dlouhá záruka? Aby majitelé jezdili co nejdýl do autorizovanýho servisu a prašule tam nasypali aspoň takhle. navíc je to vevnitř prakticky celý z plastu-focus 2 na tom sice není o moc líp, ale je aspoň hezkej..A docela by mě zajímalo jak bude vypadat po 10 letech...
-
chmelko
- Test driver

wlk:presne na tu politiku vsadza prave KIA a skoro každy jej to žerie
- wlk
- Junior

tak tak, přijde mi, že lidi tohle vůbec nevidí a jdou slepě po nízké ceně a nenapadne je, že za těch 5 nebo nedejbože 7 let do toho servisu nasypou další Daciu 
- KASHA
- Pokročilý

SOUHLASwlk píše:kucí, doporučuju navštívit http://autoklubdacia.cz/forum/viewtopic.php?t=201 , je tam pár dobrých zážitků,já bych osobně do logana nešel, je o velký auto a za "dobrý" prachy, ALE, pročpak ai tam je tak dlouhá záruka? Aby majitelé jezdili co nejdýl do autorizovanýho servisu a prašule tam nasypali aspoň takhle. navíc je to vevnitř prakticky celý z plastu-focus 2 na tom sice není o moc líp, ale je aspoň hezkej..A docela by mě zajímalo jak bude vypadat po 10 letech...