.martinsk píše:..................o super aditíve PANTHER P2. Stretol sa niekto s týmto prípravkom?
Já sem se s tím nesetkal

.martinsk píše:..................o super aditíve PANTHER P2. Stretol sa niekto s týmto prípravkom?
není Shell jako ShellPeter5 píše:Presne tak suhlasim. Nema zmysel par metrou prek krizovatkou radit jak blbec a vysledok je len jeden a to predcasne opotrebovana spojka. A co sa tyka benzinky Shell tak moj postoj je ze jej neverim. Mam to odskusane aj potvrdene ze maju spinavu naftu.
Ptak sem se u Tesca od koho to berou a Kralupy+tam mají pečet kvality, tak si také nemyslím, že by tam házeli šmejd : 1) nemají to zapotřebí 2) mají min. marže-jen na platy zaměst. 3) výtočivost obrovská 4) při zjištění, že to pančují hlavně u Tesca skoro mez. blamážtomason píše:na pumpě sem ho koupil za 209 kč už to tam peru bavil sem se o naftě se strejcem sám jí vozí tvrdil,že je nesmysl kupovat drahej Shell platí se značka nafta je stejně z rafky Kralupy a je stejná a informace o tom že u Makra a Tesca je špatná nevim ty pumpy toho vytočej .......................
Vypadá to, že já to risknu. Beru, že švára, který je sakra opatrný na auto tam čepuje nafta a má mondeo 4 roky starý a čepuje tam stále a ted bude mít LandRover skoro za 1 mil. a bude ho tam také čepovat tak že o to strach nemám. HLavně ne u JZD a pidipump.Noah píše:A kdo to riskne?Ten kdo se setkal s tim ze mel problem s cerpadlem nebo vstrikama tak vi kolik penez to stoji a urcite nebude pokouset osud)
Ono máš pravdu, že se to může stát jak u shellu tak i u benziny nebo jiné, ono co sem pročítak diskusi tak tj tak 50/50 tankovat netankovat u jiných než shell. Myslím, že ono dělá hodně marketingový tah shellu-že mají extra třídu palivo, ale tj otázka ani odborníci nejsou zajedno, ale zrovna u těch hypermarketů říkají, co já sem psal-hodně vytočí atd.Noah píše:Jo kdyz nemas strach je to jina vec, ja osobne bych do tohodle nesel....... nechci tvrdit ze Shell je nejlepsi to v zadnym pripade..........Ale alespon kdyz se to vysere mam klidnou dusicku ze to nebylo tim ze jsem chtel usetrit a natankoval nekde nejaky shit.Jedna navsteva diesel servisu a muzu ti rict je to na studenou sprchu))
Právě sis na to sám odpověděl, proč to budu pančovat když budu mít výtočnost 3cisterny a ostatní jen 1. Já mám marži 1Kč oni 2Kč, ale vydělám já více. Řeknu ti to takto, kdyby to něměli spočítané tak to nedělají.Ahmed píše: .......... A to ze hypermarkety nechcou na palivu vydelat je podle me uplna blbost, protoze kdyz jedu tankovat, tak nejedu nakupovat, to me nijak nedonuti jit do toho obchodu a jejich hlavnim cilem je koupit za 1,- a prodat za 100,- Tezko by nekdo provozoval pumpu, kde by se mu denne vystridalo x cisteren s palivem a on jenom vydelal na provoz a bidne platy zamestnancu..............
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů