Futbalovy harasment...

Moderátor:Quickie
Odpovědět
misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Futbalovy harasment...

Příspěvek od misoo » 31.05.2008 22:39

Mate skusenost s futbalovymi "fanusikmi" ?
Dnes som siel popri Tehelnom poli (kupalisko v Bratislave) a z dialky bolo pocut pochodujuci a skandujuci dav Bratislavskeho Slovanu (chystali si hlasivky na dnesny zapas BA - TT). Na terase kupaliska sa opalovalo zopar vyziabnutych, este nezarastenych asi 12-15 rocnych adolescentov odetych do bermud ktore im siahali od clenkov po bradavky. Ked zaculi "fanusikov" Slovana, okamzite sa dali do pozoru a zacali skandovat slovanisticke hesla poprepletane vyrazmi za ktore by sa nehanbil ani podgurazeny zamestnanec z nedalekej stavby. Obrazok ako vystrihnuty z nejakej parodie na manzela Evy Braunovej. Rehotal som sa na chlapcoch este pol hodinu :lol: :lol: :lol:
Neskutocne v akom veku uz nastupuje futbalovy harasment... :?

victor
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: Futbalovy harasment...

Příspěvek od victor » 31.05.2008 22:57

asi pred 15 min. tu preslo nejake auto, ktore tu chodilo do kola a chlapci mali kazdy trubu a trubili nejake tie slovanisticke melodie, trvalo to asi 5 min vratane hlasneho skandovania ... podotykam ze je uz davno po nocnom klude :roll:
Ford Focus II | 1.6 74kW | 5dv. | ChampionX | Panther Black (F3) | KN
Obrázek
Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 01.06.2008 10:12

to misoo: V dnesnej dobe uz tazko najst skutocneho fanusika, ktory vie ocenit aj hru supera, ked sa jeho timu nedari. A ako pises - niektori len idu ponadavat, zakricat nezmysly a povazuju sa za fanusikov. Aj ked slovensky futbal neuznavam (kvoli kvalite, systemu atd.) som fanusikom trnavskeho Spartaka (paradox, kedze som vychodniar :-)
Ked som vsak videl v TV finale pohara Trnava - Petrzalka (hralo sa v Ziline), nechapal som niektorych jedincov z radu fanusikov Trnavy, ktori zacali lamat sedacky apod.

Cim skor si vezmeme priklad napr. z Anglicka, kde ma tzv. fanusik zakaz vstupu na stadiony po dobu min. roka, tym to bude lepsie. Sledujem to aj tu v CZ, ako sa niektori hrdo hlasia k tzv. jadru fanusikov ale nevedia fandit normalne okrem hajlovania a nadavok. Poslal by som ho debila do koncentraku na dovolenku aspon na pol roka, ci by este hajloval aj potom.
Podla mna taketo fandenie prislucha jedine vyrastkom, ktori skoncili ucnovku, nudia sa tak chodia na pivo a stavaju sa akozefanusikmi.

Zazil som krasny priklad, aj ked na hokeji. Pocas studia na VS som chodieval v KE na hokej. Ked som zacal pracovat v Prahe, bol som na Slavii v teraz uz O2 arene. Pocas celeho zapasu ani jedno vulgarne slovo. Kdezto predtym v KE clovek nepocul vlastne slovo - dovodom boli vzduchom lietajuce jedovate slova smerujuce predovsetkym v rozhodcovi.

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 01.06.2008 10:48

Ja to napisem takto:
Hovori sa: futbal je hra. Na slovensku sa to zobralo doslovne a vsetci sa hraju na futbalistov. Iba vynimocne su na slovensku ozajstni futbalisti, vsetci ostatni sa len hraju na futbalistov. A s fanusikmi je to uplne tak isto. Myslim, ze z "tvrdeho jadra" kazdeho klubu ani 1/4 nevie presne zakladne futbalove pravila. Chodia tam podporit dav, pretoze v dave je sila a vtedy sa citia sliny ako armada....
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

Jozef
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jozef » 01.06.2008 15:28

Vcera okolo 16:00 hod. v BA na semaforoch Bajkalska - Vajnorska na mna dvaja mladenci v kratkom striebornom FF2 s BA SPZ vykrikovali: "TY TRNAVSKY KO..T".
Tak ... :?: :?: :?:
Naposledy upravil(a) Jozef dne 01.06.2008 22:00, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II TREND kombi 1,6 TDCi 66 kW, 2007, Moondust Silver

Obrázek

victor
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od victor » 01.06.2008 15:37

kazdemu z tychto "tiez fanusikov" 5 a 20 na holu bicom na namesti plnom ludi a hned by ich to preslo ...
Ford Focus II | 1.6 74kW | 5dv. | ChampionX | Panther Black (F3) | KN
Obrázek
Obrázek

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 01.06.2008 21:48

KUTAC píše:Cim skor si vezmeme priklad napr. z Anglicka, kde ma tzv. fanusik zakaz vstupu na stadiony po dobu min. roka, tym to bude lepsie
anglicanom trvalo roky, kym dostali obecenstvo na stadionoch na nejaku uroven :!:
britski hooligans ci rowdies boli postrachom celej futbalovej europy este asi pred cca 7 rokmi :!: 8)
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“