ked sa mu paci nova kolekcia od gaboru, tak kludneallue píše:tak, že by som dorazila aj so starýmmisoo píše:nikde som sa nedocital ze stretko je "bez bab" !![]()

ked sa mu paci nova kolekcia od gaboru, tak kludneallue píše:tak, že by som dorazila aj so starýmmisoo píše:nikde som sa nedocital ze stretko je "bez bab" !![]()
niekto je pod papuckoumisoo píše:, takze ked zaveli ona, budem musiet sklopit usi a ficat smer juh... bo teraz musim velmi posluchat a plnit zelania... keby ste videli kolko modreho z neba uz mame...![]()
![]()
Keby len pod papucouzirafak píše:niekto je pod papuckoumisoo píše:, takze ked zaveli ona, budem musiet sklopit usi a ficat smer juh... bo teraz musim velmi posluchat a plnit zelania... keby ste videli kolko modreho z neba uz mame...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co dodat, inokedy by som si dupol a bolo by ! ale teraz ked je tehotna, tak to je vsetko inak, to sa musim starat jak drak, vsetko musi byt jak ma, tazko vam to vysvetlim... ale zatial som spokojny a bavi ma tomisoka píše:Keby len pod papucouzirafak píše:niekto je pod papuckoumisoo píše:, takze ked zaveli ona, budem musiet sklopit usi a ficat smer juh... bo teraz musim velmi posluchat a plnit zelania... keby ste videli kolko modreho z neba uz mame...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kto si ako navaril , tak si aj zje....
OK fajn, ja zoberem horcicuvcedula píše:Krasno vyzera na chlapsku jazdu..tusim zoberiem aj kocura, nech si uzije
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů