ad filip a jeho "Power of diesel" - mozno je problem medzi volantom a sedadlom.

vcedula, neviem co sa rozculujes. ved ta tvoja 1,4ka isla celkom fajn

vdaka za fotkymehturt píše:ahojte.. nejake fotky
chcel som dat aj skorej, ale forum malo nejaky technicky problem..
http://picasaweb.google.com/Mehturt/FocusZrazPeetrzka
No k tomuto sa mozem vyjadrit , lebo dost dlho som isiel za nim , na ceste do cunova a pri kazdom preradeni zadymilo.vcedula píše:to ze je problem medzi volantom a sedadlom, to mi je jasne. Bolo vidiet, ze asifilip to vie, ja som z neho len slaby vyvar. Ale co mi nejde do hlavy je jeho vykon vo vysokych rychlostiach, kedy mas pustenu spojku a len drzis plyn na podlahe, a tam jeho auto za mnou stihalo. To sa mi nezda, tam nejde o vodica, to je cisto o vykone motora.
Dlho som nad tym rozmyslal a fakt mi to pripada, ako by tam mal 2.0 TDCI![]()
Ja viem, je to divne, ale fakt mi to tak pripada. Keby mal chipnutu 1.6, tak by to snad aj dymilo, ale ono nic
. Nieco nie je je v poriadku...
hej hej tesim sa ze nikto nema moju farbuyoyo píše:vdaka za fotkymehturt píše:ahojte.. nejake fotky
chcel som dat aj skorej, ale forum malo nejaky technicky problem..
http://picasaweb.google.com/Mehturt/FocusZrazPeetrzkatvoje afto pekne ziari medzi ostatnymi tmavymi o fofami.
vcedula píše:to ze je problem medzi volantom a sedadlom, to mi je jasne. Bolo vidiet, ze asifilip to vie, ja som z neho len slaby vyvar. Ale co mi nejde do hlavy je jeho vykon vo vysokych rychlostiach, kedy mas pustenu spojku a len drzis plyn na podlahe, a tam jeho auto za mnou stihalo. To sa mi nezda, tam nejde o vodica, to je cisto o vykone motora.
Dlho som nad tym rozmyslal a fakt mi to pripada, ako by tam mal 2.0 TDCI![]()
Ja viem, je to divne, ale fakt mi to tak pripada. Keby mal chipnutu 1.6, tak by to snad aj dymilo, ale ono nic
. Nieco nie je je v poriadku...
Taketo vyhovorky ma stale aj misoovcedula píše:tak ked to dymilo, tak je to jasne...
Nechcem frajerovat, alebo robit si iluzie, ale vykonovo som mal trosicku navrch, len som hrozne zle odstartoval. Tam si asifilip spravil cca 1/2 auta naskok a ten si udrzal az do ciela. Aj ked som sa jemne priblizoval, ale na 1 ma chytil obmedzovac a to iste aj na 2, takze som to stratil. Nuz, nie som sprinter ako on
Asifilip, fakt si myslim, ze to auto je uz chipnute. Ved keby si to este chipol a zvysil vykon, tak by si mojich 145 koni len tak svihol, co sa mi teda naozaj nezda. Este by som sa mozno pozrel, ci je to naozaj 1.6-tka, ci tam nemas 2.0, nahodou
Krutiak mas sice vacsi, ale len na motore, cez pevodovku sa to znizi a na kolese ho mam vacsi ja. Pozri si len teoreticke zrychlenie na 100 u mna a u teba...Uz s tym prestanem, ale cely den mi to vrta v hlave, ako je to mozne...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů