2cajda> smekam

2r0mik> u futuru u vchodu do cinestaru,... snad me poznas, protoze ja tebe asi ne, tak si koukej vzit klubacke triko

2pedroH> urcite musis dojet tak, abys nas stihl ne? kdyz tak si na cestu zahoukej

Tak to verim, na tebe se zapomenout nedabruno píše:Lexie, mě poznáš. Já budu ten s trikem a slivovicí.
Hm, tak to já si akorát zahoukám na cestu klaksonem...Lexie píše:Jezisi chvili tu clovek neni a uz se to tu strhava
2cajda> smekam![]()
![]()
nechtej vedet detaily
![]()
2r0mik> u futuru u vchodu do cinestaru,... snad me poznas, protoze ja tebe asi ne, tak si koukej vzit klubacke triko![]()
![]()
2pedroH> urcite musis dojet tak, abys nas stihl ne? kdyz tak si na cestu zahoukej
jako je to vase vec, ale byt vama, tak si udelam poradek v cislechr0mik píše:Bruno: tak rekapitulace, s tebou sraz mezi 12:15-12:20 na konecne tramvaje č.11 v zabrehu, kdyby co jsem na tel 737 149 398
Lexie: tebe si vyzvedne kavalerie focusu u vchodu do cinestaru v 12:30, ty kdyztak taky v pripade problemu zhav linku 737 149 938 .....
Ty vogo simi, tak to uz je pivo, moravske kapky a sampicko?!Simi píše:tak se mi podařilo v práci potáhnou pár lahvinek šampíčka tak je zítra vezmu. Třeba dojde i na tu Sabráž o který jsme se bavili někde uplně na začátku.
Simi, muzu se zeptat, kolik je ti let???Simi píše:beru jen 6 lahvinekNa druhou stranu je to fakt nebezpečná kombinace. Zažil jsem jí minulej týden a ty následky v neděli po 2 hodinách spánku..., no nikomu nepřeji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host