Lexie: povidej v kolik u toho carrefouru, ja jsem casove uplne volny a bez problemu se prizpusobim

bruno píše:To Lexie, rOmik: Nechcete se domluvit už v pátek, s Hankou bychom se připojili, ale v sobotu už nebudu na netu.
r0mik píše://tak je to tu..na tuning nejedu, skoda penez kdyz je tam kulovy a spolujezdkyne lezi s horeckama doma, takze LEXIE, jakozto zenska, muzes planovat kde te mam vyzvednout a v kolik, muzem jet rovnou s Cajdou, ktery tam ale ma v planu jet trochu pozdeji bo jeste ma ranni sichtu, nebo jet sami na vlastni pest, aspon se ukaze kdo ma lepsi navadeci smysly... zalezi jen na tobe, odmenou mi bude kdyz mi nalestis focuska v sobotu nez vyjedem![]()
![]()
Lexie píše:2r0mik> nalestit ti auto??? zapomen, lestim jen to svoje![]()
![]()
Tak jeslti ti bude stacit jen ma spolecnost na cesty, tak se muzem domluvit, ze bys me nabral u carfouruV kolik, to nevim, to bychom si upresnili treba v sobotu rano...
Muze byt?
Uvažuju nad významem slov FoFineček a Focusek, žeby šifrované slova, daly by se klidně zaměnit za ...... to si domyslete samir0mik píše:Lexie: oukej nalestim si FoFinecka sam, ale ty pak budes mit za ukol u nej pozovat v plavkach pro paparazzijak to vyresime s klubovou spz? dopredu r0mik, dozadu Lexie?
u carrefouru bez problemu, cas si upresnime
![]()
Lexie píše:r0mik> jejku, to je na me moc rychle... dneska mam takovou parbu a netusim, kdy se zitra proberu z komatu![]()
![]()
Tak rekneme v 12:30? Jestli to teda neni pozde...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů