Tak, konecne mame prezute aj my
Zobral som ho na kratku jazdu len tak zrychla a presnost riadenia sa o dost zvysila, az som bol zaskoceny trosku
Chlapci odviedli perfektnu robotu za velky peniaz - 929,- Sk
Ale na zimne stalo prezutie 500,- Sk a kazdy disk bol skrabnuty a este som aj vyfasoval hrdzave zaviazia, tak nech idu do riti aj s ich 500,-
uff, ak prezute
zadný lavý disk nešiel ani za nič, som myslel, že ho rozbijem...
rano tu sice bola kosa jak svina, ale dufam, ze sa otepli aspon ako bolo včera..v pondelok by som rad stihol geometriu..zima dala podvozku určite zabrat
Hmm, odporucas ist po kazdej zime na geometriu? Aj ked bola takato sucha? Resp. po kazdom prezuti?
A ak ano, treba aby mali na geometrii nejaky specialny "program" na viacprvkovu napravu ci ako? V tomto som lama lamovita
určite
potom mate zhoblovane pneu, tahne do stran a pod...
každe auto ma vlastný program..takže ti ho nastavia presne ako ma...
je uplne jedno jak silna zima bola...stačí ti par výmolov a máš to rozhodene...som si istý, že moje hodnoty nebudu všetky v zelenom
Tak i já mám přezuto - alu disky vyrovnány, nazuty 4x nové pneu - Nokian NRe 195/60 R15 - zatím zajíždím, ale mám na ně dobré reference - vyrábí je prý Michelin.
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!
Ja som daval geometriu na jesen 2007. Auto malo rok od poslednej geometrie a par krat som behol do velkej jamy. Vsetky kolesa v tolerancii, som rad
TripleJay : teraz ma stalo komplet prezutie 620,-