Jari píše:Stelo udělej si z toho skůtr
Aspoň nás budeš moci vozit nahoru na Kuňku,dolů pojedem na pytlech

(igelitových)

Jari píše:Stelo udělej si z toho skůtr
Aspoň nás budeš moci vozit nahoru na Kuňku,dolů pojedem na pytlech

(igelitových)

Mám o Velikonocích jediný volný den, tak bychom ho strávili s Vámi a všechny Vás rádi poznali
 Mám o Velikonocích jediný volný den, tak bychom ho strávili s Vámi a všechny Vás rádi poznali 

...s tou druhou hodinou odpolední souhlasim, dopoledne mi do toho něco vlezlo a vyražet budu 13:30 tak tech 60 kilasku snad za 30 min dam...no radsi budu rozumnej a až přijedu tak přijedu
...s tou druhou hodinou odpolední souhlasim, dopoledne mi do toho něco vlezlo a vyražet budu 13:30 tak tech 60 kilasku snad za 30 min dam...no radsi budu rozumnej a až přijedu tak přijedu  

Taky jsem se ukecaval, ze prezuju na krasne letni gumy, ale podle toho co se deje venku tam asi necham dat pasy od tankuStela píše:ty vado koukam ven a tam marast. To vypada že s tema letníma na kunku spíš dobruslím a nebo to předělám na lyže.

Jesli teď pojedete do Postupic,nechej to v Benešově.big_bart píše:
Taky jsem se ukecaval, ze prezuju na krasne letni gumy, ale podle toho co se deje venku tam asi necham dat pasy od tanku

Koukám,že máme stejný oblíbence(na Serváce mám narozky)pelen píše:Ja prezouvat nemusim, ja mam zatim porad zimni. Jeste nebyli zmrzlici - Pankrac, Servac, Bonifac.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů