Potahy na sedačky
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak na to nebyl čas, byl jsem v Brně jen na otočkupelen píše:to Skubi:
Stavil ses v Brně na potahy? Do Jezernice jsi nemohl, protože jsi byl v Brně, ne?

ale vsjo budet

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak si za chvíli jedu pro potahy, ale do srazu je už nestihnu nahodit 

- roberto
- Junior
Re: Potahy na sedačky
Já mám ted objednané šité na míru z jednoho internetového obchodu .Mají tam plno vzorů a typů. http://www.autofashion.cz cena dle typu mě stály něco málo přez 2.000,- tak jsem zvědav až přijdou jak budou vypadathape píše:Lidičky chci se zeptat jestli a jaké používáte potahy na sedadla ve vaších FF, které jsou dle Vašeho názoru nejlepší, kde jste je koupili, za kolik atd. Děkuji za tipy!

- Mike
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted objednavam potahy od http://www.autopotahy.sk.
FF 1,6 16V,02, hatchback, Car Audio: Alpine + Rodek

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak potahu jsou v kufru a vyšly mě na 2700,- Kč, styl je stejný jako u stehnaka v tomto vlákně, akorát barvy jsou trošku jiné a jinak zkombinované. samozřejmě nechybí logo Ford 

- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- autofashion
Re: Potahy na sedačky
roberto píše:Já mám ted objednané šité na míru z jednoho internetového obchodu .Mají tam plno vzorů a typů. http://www.autofashion.cz cena dle typu mě stály něco málo přez 2.000,- tak jsem zvědav až přijdou jak budou vypadathape píše:Lidičky chci se zeptat jestli a jaké používáte potahy na sedadla ve vaších FF, které jsou dle Vašeho názoru nejlepší, kde jste je koupili, za kolik atd. Děkuji za tipy!![]()
Cirou náhodou jsem se podival na tento prispevek, a ctu nejakou obednavku potahu tak jsem to proveril, ale zadna obednavka od tebe u nas na shopu neni... Tak nevim... Ale je fakt ze potahy na miru prodavame a jsou dobre usity i z dobre latky...
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no teď jsem se vrátil z Ostravy, zítra to určitě nestihnu a ve čtvrtek jedu do Brna na pohřeb, takže potahy budu nandávat nejdříve až o víkendu a to se ještě musím zeptat stehnaka v čem to bylo těžkévlko píše:to Skubi :
potahy jsou moc pěkné. Až je dáš do ff tak to zkus nafotit. Chtěl bych to vidět v plné kráse

- romanm
- Junior
Chlapci prosím Váš názor, když budu chtít takovéto potahy u této firmy objednat,stačí poslat objednávku a domluvit to po telefonu a nebo zajet?
Já vím,vy jste tam byli to mi je jasné.
Já to mám dost daleko a tak jsem si říkal,že když jim přesně popíšu typ auta a pošlu fotku těch potahů co tady máte,tak že to bude stačit.Mluvil jsem po telefonu s p.Flekem a poslal jsem mu ty fotky ale nějak se mi neozývá
Těch barev tohoto vzoru je více?Díkec
Já to mám dost daleko a tak jsem si říkal,že když jim přesně popíšu typ auta a pošlu fotku těch potahů co tady máte,tak že to bude stačit.Mluvil jsem po telefonu s p.Flekem a poslal jsem mu ty fotky ale nějak se mi neozývá

Naposledy upravil(a) romanm dne 09.08.2006 21:48, celkem upraveno 1 x.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ono je hlavně více druhů látek, které se dají různě kombinovat a pak mají různé vzory celých potahů. to co má stehnak a já si je pořídil taky ale v trochu jiných barvách a látkách se říká lambada. mají i látky a vzory, které se hodí jen do sporťáků nebo zase jen do rodinných přibližovadel. hlavně je zajímá typ vozu, rok výroby, popis sedadel řidiče a spolujezdce ( jestli jsou obě výškově stavitelné, bederní opěrka, zadní kapsy, airbagy ) u zadního jestli je dělené sedadlo nebo jen opěradlo, jestli je vzadu loketní opěrka a jestli je průchozí otvor do kufru, a taky samozřejmě počet hlavových opěrek.romanm píše:Chlapci prosím Váš názor, když budu chtít takovéto potahy u této firmy objednat,stačí poslat objednávku a domluvit to po telefonu a nebo zajet?
![]()

- romanm
- Junior
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já tam kapsu nemám, aspoň o ni nevím a zezadu na sedadlech v kapsach zipy nemám, ty jsou až teď na potazích.romanm píše:Skubi díky, LAMBADA ,tak jsem zase o neco chytrejší:D ještě dotaz na předních sedadlech zboku (tuším ale jenom u spolujezdce) mám kapsu,ty taky?Je tam taky zip jako na tech zezadu?

jo a ještě k té loketní opěrce na zadním sedadle. není prý problém udělat potah přímo na ni, ale bylo mi doporučeno, že je lepší mít na potahu dva zipy a když se bude opěrka používat, tak se jen vytáhne zpoza potahu, nebo se tam zase schová. pokud je totiž potah přímo na opěrce, tak se prý tím sklápěním stahuje s opěrky dolů a musí se pořád natahovat. ale to se musí každý rozhodnout sám.

- romanm
- Junior
jj já myslel zipy na potazích,jasný ty tam jsou
ale já zas nemám loketní opěrku vzadu,ty máš GHIU ale já ne :Da u ty kapsy na boku by meli udelat na potahu taky zip ne?,prosím mas nejaky foto svych potahu?

Naposledy upravil(a) romanm dne 14.08.2006 21:06, celkem upraveno 1 x.