Pojistovna a delka likvidace
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojistovna a delka likvidace
Joose: ty mas spoluucast nizsiu ako cenu dialnicnej ?? 

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Neznám cenu toho čelního skla , spoluúčast bude mít 5% tak si myslím ,že to bude určitě míň než je 1000 Kč. Zeptám se a pak jsem dám přesnou cifru.
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
U připojištěného skla se nepočítá klasická spoluúčast jako z normální pojistky
Jak u které pojišťovny. Někdy je u připojištěného skla spoluúčast 0,-, někde např. 500,-....
to smýšlení je ale nečisté - je to normální návod na pojistný podvod 

Jak u které pojišťovny. Někdy je u připojištěného skla spoluúčast 0,-, někde např. 500,-....

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- Písař
- Junior
Můj rok starý případ.Měnil jsem přední okno.V servisu bylo vše hotovo v jednom dnu.Finance cestovaly pojišťovna - servis.Po půl roce,my přišly bonusy u havar.poj.Místo 36 měs. jen 6 měs.
Pojišťovna Kooperativa

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To je divné. Připojištění skla většinou znamená nejen jiný režim spoluúčasti, ale většinou i "nestrhávání" bonusu... 

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- Písař
- Junior
Měl jsem to jako tandem.Pov.+hav. dohromady.Bylo to přifaření k havárku,což jsem zjistil,až když přišly ty bonusy.Jinak se to ve smlouvěnedozvíš.Viníka jsem neměl,tak to šlo z havárka.Ale ty stržený bonusy nečekal ani můj profi pojišťovák.Jinde se mu to ještě nestalo.Holt specialita(kulišárna) Kooperativy 

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé. Možná máš nějaké starší obchodní podmínky.
Podle těch, které mám u sebe z prosince, kdy jsem si dělal průzkum a hledal pojišťovnu pro naše akvárko jsem nalezl v podmínkách pro havarijko VPP_H-350 v článku X. (Podmínky systému bonus) odstavec 1) následující:
Na sjednané pojištění se systém bonus (sleva na pojistném za bezeškodný průběh
v rozhodném období) vztahuje, je-li tak ujednáno v pojistné smlouvě. Na dodatková pojištění
se tento systém nevztahuje.
A pokud se nepletu, tak připojištění skla je dodatkové pojištění?
Podle těch, které mám u sebe z prosince, kdy jsem si dělal průzkum a hledal pojišťovnu pro naše akvárko jsem nalezl v podmínkách pro havarijko VPP_H-350 v článku X. (Podmínky systému bonus) odstavec 1) následující:
Na sjednané pojištění se systém bonus (sleva na pojistném za bezeškodný průběh
v rozhodném období) vztahuje, je-li tak ujednáno v pojistné smlouvě. Na dodatková pojištění
se tento systém nevztahuje.
A pokud se nepletu, tak připojištění skla je dodatkové pojištění?

- Písař
- Junior
Nevím,Zakládal jsem ho v roce 2005.Bylo to při koupi novýho auta.Asi po 32 měsícíh jsem ho šel vypovědět a pak tohle.Výměna okna byla po roce a půl pojištění.Ta pojistka jse jmenovala Tandem - havárie.
- Obake
- Zkušený
Do mě vjel VW Prasát zezadu a z jeho pov. mi opravili auto do 10-ti dnů. O nic jsem se nestaral, všechno si vyřídil servis a ještě mi půjčili náhradní stroj 

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Jak jsem slíbil, dávám vědět:JardaB píše:To jsi mne moc nepotěšil - řeším stejný případ jako bod 1 u stejného ústavu. Zatím jsem dodal všechny požadované podklady ze své strany. Teď ještě čekám na Usnesení PČR, na které mají lhůtu 60 dnů. Pak dám vědět, jak jsem dopadl.mehturt píše:Ja mam tiez 2 skusenosti..
1. vykradnute auto (ukradnute autoradio, rozbite sklo) - Kooperativa - skoro 1/2 roka, hned som samozrejme poistovnu zmenil
2. prasknute celne sklo - v servise som zaplatil len spoluucast, zvysok si riesil servis s poistovnou
Týden na to, co jsem jim dodal podklady, mi odeslali oznámení o poskytnutí pojistného plnění, ani nečekali na to usnesení (dorazilo teprve nyní). Plnění je v plné výši mínus spoluúčast, tj. materiál, práce i aktuální cena origo rádia, místo kterého jsem již pořídil Pioneera s BT. Přístup lidí z Kooperativy i vyřízení dosavadních záležitostí bylo vstřícné a k mé spokojenosti, takže u nich zůstávám i nadále

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
To je dobré!JardaB píše:...aktuální cena origo rádia....
Takže ani nepočítali nějakou amortizaci nebo se nesnažili dát jen pořizovací cenu v roce 2002?
Ani nečekali na PČR. Na pojišťovnu až nezvyklé chování, ale potěší to....