Pripoistenie EuroGap

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki

Vase skusenosti s EuroGap ?

Este som o tom nepocul(a)
8
44%
Iba som o tom pocul(a)
5
28%
Mam to (nove auto)
5
28%
Mam to (stare auto)
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 18

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Pripoistenie EuroGap

Příspěvek od misoo » 28.02.2008 08:28

omik píše:
victor píše:to Misoo: eurogap si mozes dat do 90tich dni od kupy vozidla, vo forde tiez mleli o 30 dnoch ale neni to tak ... ja som radsej investoval do zabezpecenia, lebo som nakoniec zobral uver, ale v pripade leasingu by som si eurogap urcite dal.

no myslim, ze misoo-vi je to uz aj tak jedno ;). Uz je to viac ako rok ;)). A tych 30dni boli vtedy aktualne podmienky nie fordu (kt. s tym btw nema nic spolocne, je len sprostredkovatel), ale priamo Carlifu. Mal som to vtedy nastudovane, lebo som si EuroGap zaplatil...
no nakoniec som si to dal 15k a poistili mi to na vtedajsiu trhovu cenu t.j. 450k a plati mi to 3 roky. cize ak mi teraz auto ukradnu, tak z havarijky dostanem trhovu cenu (napr 300k) a z eurogapu mi cvaknu 150k. :idea:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 28.02.2008 08:32

Ahmed píše:Taky mi pri koupi ten letak nacpali do ruky a kdyz jsem se na to ptal pojistovaka, tak mi rikal, ze se mam na to vykaslat, ze to neni tak ruzove jak to vypada. Ja jsem pojisteny snad uplne na vsechno, nad timhle jsem taky uvazoval, ale pak jsem se na to vykaslal, protoze rikat si porad kdyby nahodou a vyhodit za to treba tech 13 klacku se mi zdalo dost. V dnesni dobe pojistovny nabidnou pojisteni na kdejakou blbost, ale vysledek je vzdycky stejny - kdyz maji zaplatit, tak se cukaji. Podle me je pravdepodobnost, ze ti slohnou auto celkem mala, to si radeji za tech x roku koupim nove obuti (jestli bude jeste na co). A myslim si, ze kdyz ti auto slohnou a pak ho nekdo najde rozebrane a zmasakrovane v lese, tak ti ten eurogap nic neda...
A ted se jdu podivat, jestli mi tam to auto jeste stoji po tom co jsem tu napsal :mrgreen:
toto je vyslovene "ruhacstvo", mne raz auto ucorovali a mal som tam aj alarm, imobilizer, defendlock a po aute nezostal ani smrad na parkovisku !! a z havarijky mi (po roku) vyplatili o 200k menej ako som auto kupil. keby som mal eurogap, tak mi pride 200k a mozem si kupit nove auto v tej istej cene. takto som si sice kupil tiez v tej cene nove, ale stalo ma to tych 200k :evil: :cry:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 28.02.2008 08:34

mehturt píše:ja mam tiez EuroGap, stalo ma to 15 litrov
teraz keby mi ho ukradli, kupim si takeho isteho focusa a este mi aj 30 litrov zostane :)
jasna vec, dobre si spravil ! a ked ti ukradnu auto o dva roky, tak ti "zostane" este viac !! :D

victor
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od victor » 28.02.2008 11:10

misoo píše:toto je vyslovene "ruhacstvo", mne raz auto ucorovali a mal som tam aj alarm, imobilizer, defendlock a po aute nezostal ani smrad na parkovisku !! a z havarijky mi (po roku) vyplatili o 200k menej ako som auto kupil. keby som mal eurogap, tak mi pride 200k a mozem si kupit nove auto v tej istej cene. takto som si sice kupil tiez v tej cene nove, ale stalo ma to tych 200k :evil: :cry:
no dobre, ale ved si tam nemal ziadne zabezpecenie ... ale teraz si spravil dobre, ja by som si ten eurogap mozno tiez dal, keby bolo tolko penazi ... tak som si dal radsej zeder aj za stratu zaruky vo forde, teraz aspon kludne spavam ...
Ford Focus II | 1.6 74kW | 5dv. | ChampionX | Panther Black (F3) | KN
Obrázek
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 28.02.2008 18:42

victor píše:
misoo píše:toto je vyslovene "ruhacstvo", mne raz auto ucorovali a mal som tam aj alarm, imobilizer, defendlock a po aute nezostal ani smrad na parkovisku !! a z havarijky mi (po roku) vyplatili o 200k menej ako som auto kupil. keby som mal eurogap, tak mi pride 200k a mozem si kupit nove auto v tej istej cene. takto som si sice kupil tiez v tej cene nove, ale stalo ma to tych 200k :evil: :cry:
no dobre, ale ved si tam nemal ziadne zabezpecenie ... ale teraz si spravil dobre, ja by som si ten eurogap mozno tiez dal, keby bolo tolko penazi ... tak som si dal radsej zeder aj za stratu zaruky vo forde, teraz aspon kludne spavam ...
praveze som tam mal imobilizer+alarm+defendlock !! :cry:
ten zeder je vraj dobra vec ! do dalsieho auta si ho urcite dam !! :wink:

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 28.02.2008 19:16

co je ten zeder?
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 28.02.2008 19:45

zederlock je zamknuti volantu. Neco jako defendlock na radici pace, tak zeder je na volant.
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

victor
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od victor » 28.02.2008 19:49

misoo píše: praveze som tam mal imobilizer+alarm+defendlock !! :cry:
ten zeder je vraj dobra vec ! do dalsieho auta si ho urcite dam !! :wink:
to bolo myslene ironicky :mrgreen: factory imobilizer + alarm stoji za prd, lebo ti smradi ho obidu za par sek. a defendlock je tiez len hracka na pol minuty ...
Nad zederom som spekuloval asi rok, ci ano alebo nie, nakoniec padlo jasne ano, ale zase ked som videl to prostredie v ktorom to mali montovat (uplne nova pobocka v BA)nebolo mi vsetko jedno, ale rychlo ma to preslo, boli to fakt profici.

to omik:
http://www.tuning.sk/dokument-zeder-loc ... ti-kradezi
Obrázek
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 28.02.2008 20:15

victor píše:
misoo píše:to bolo myslene ironicky :mrgreen:
ahaaaa, tak jo :oops: :D

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 29.02.2008 07:41

ja si asi dam zeder ked mi skonci ten eurogap
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 29.02.2008 08:08

@victor: dik.

zaruka by padla len kvoli tomu, ze to neni montovane v autorizovanom servise? A preco to nemontuju autorizovane?
Otazkou zostava, ako dlho to vydrzi neprekonatelne a ci nie je mozne pouzit zmrazenie aj proti tomuto zamku. Konstrukcne to bude asi zlozitejsie, ako defendlock, ale nejak sa mi nechce verit, ze by sa nepodarilo tym hajzlom prist na to, ako sa zbavit aj tejto hracky... Podla mna je to len otazka casu.
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

victor
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od victor » 29.02.2008 08:23

dusik nepomoze, za 2 roky sa to nepodarilo este nikomu, ale jasne prekonat sa to da velmi jednoducho ... nalozia zdvihakom auto a si v p.deli, takze som tam radsej ani nalepky na skla nelepil.

PS: nie vsade to montuju autorizovane, viem, ze napriklad skodovka sa voci tomu officialne brani (vsade ide o prachy) ale uz je dost miest kde to montuju autorizovane. Ford to zatial autorizovane nerobi, ale zaruku za dotknute casti teraz prebera na seba montazna firma, takze ma to az tak netrapi.
Ale dost uz lebo sa mi zda, ze z.sieram vlakno, ktore je o inom :oops: pripadne to potom mozem nafotit a dat sem niekde ak by niekoho zaujimalo ako to vyzera vo focuse, lebo zatial som nikde ziadne foto na webe nevidel.
Obrázek
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 29.02.2008 08:45

victor píše:...pripadne to potom mozem nafotit a dat sem niekde ak by niekoho zaujimalo ako to vyzera vo focuse, lebo zatial som nikde ziadne foto na webe nevidel.
urcite to nafot a do nejakyho novyho vlakna o Zederu to hod, diky
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 29.02.2008 09:49

mehturt píše:ja si asi dam zeder ked mi skonci ten eurogap
presne tak zmyslam aj ja !

Odpovědět