Kde umyvat (BA - SVK)
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
Ta silikonova stierka je nazoaj super. Da sa kupit za rozumnu cenu na http://www.sonax.sk. Ked som tam bol naposledny, tak mi tetusa vravela, ze predavaju aj po jednom. A ked tam uz budes, tak si mozes kupit aj tu mikrofazovu utierku. Fakt, nic lepsie nepoznam. Totalne dolestis lak. Skusal som aj ine utierky, ale tato je bombasticka. Ja mam tu s kodom 416200.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde umyvat (BA - SVK)
Vrelo mozem odporucit rucnu umyvarku ZOPI na Zabotovej ulici (pod hlavnou stanicou).
Stoji to "bez blocku" 250,- komplet exterier aj so "zarubnami" vsetkych dveri a kufra, kolesa, okna... Ako bonus mi vzdy vyumyvaju aj vsetky gumene koberceky.
Casovo to vyjde tak do pol hodinky, dvaja naraz makaju jak fredky. Auto je nalestene jak psie gulky a daju si zalezat aj na detaily.

Sam by som si to auto tak neumyl. No mozno hej, ale babral by som sa s tym minimalne pol dna !!
Stoji to "bez blocku" 250,- komplet exterier aj so "zarubnami" vsetkych dveri a kufra, kolesa, okna... Ako bonus mi vzdy vyumyvaju aj vsetky gumene koberceky.
Casovo to vyjde tak do pol hodinky, dvaja naraz makaju jak fredky. Auto je nalestene jak psie gulky a daju si zalezat aj na detaily.

Sam by som si to auto tak neumyl. No mozno hej, ale babral by som sa s tym minimalne pol dna !!
- canndale
- Zkušený
zeby som siel zajtra pred zrazom v TT vyskusat? 
Uz by si zasluzilo, ma na sebe spinu niekolkych dialnic

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja som tam chcel ist, ale dnes su uz plnicanndale píše:zeby som siel zajtra pred zrazom v TT vyskusat?

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mne kolega odporucil na Nivach, pri autobusovej stanici..
http://www.tamitep.sk
http://www.tamitep.sk
Naposledy upravil(a) mehturt dne 26.02.2008 14:38, celkem upraveno 1 x.
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ja umyvam rucne(sam) na OMV pred tescom lamac, sampon mam vlastny len treba vela 10SK na vodu, strieka to dost kratko, ale do 100 SK sa vzdy vojdem.
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš to taky tak dělal, ale ten si přivez už i tu vodu s šamponem v kýbli. Vždycky jsem se mu smál, připadalo mi to směšný. Za dvě desetikoruny to pak celý opláchnul a auto bylo jak nový. Taky jsem nad tim už přemýšlel, ale nějak se stydim. Takže přes zimu když už se n to nedá dívat, zajedu do myčky šampon, vosk, sušení a spodek 123,-
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V SC DodoCars, tiez za 250 Sk ale bez zarubni a kobercekov. Trva asi 10 minut. Do telefonu som pocul ze 150 Sk, nabuduce tam uz asi nepojdem 

- vcedula
- .
victor, ja chodim na OMV na Roznavskej (nedaleko Shopping Parku Soravia) a s vodou sa vzdy vmestim do 60 Sk. V Petrzalke by som sa uz nevmestil ani do 100 

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
vcedula, ja som vedel ze ti skaredaci to maju vsade nastavene ako sa im oplati
ked som tam zacal chodit, striekalo to dost dlho, cim viac som chodil tym boli intervaly kratsie
ale zase mam to 5 min z domu, tak preto chodim tam, miesto benzinu zaplatim vodu.
ale aj tak chodim najradsej k svokrovi na dedinu a umyvan wapkou na zahrade, len keby cesta do BN nestala tolko penazi.

ked som tam zacal chodit, striekalo to dost dlho, cim viac som chodil tym boli intervaly kratsie

ale aj tak chodim najradsej k svokrovi na dedinu a umyvan wapkou na zahrade, len keby cesta do BN nestala tolko penazi.
- whoiswho
- Nováček
Mas na nich kontakt? Nejak to neviem najst na nete.misoo píše:Vrelo mozem odporucit rucnu umyvarku ZOPI na Zabotovej ulici (pod hlavnou stanicou).
Casovo to vyjde tak do pol hodinky, dvaja naraz makaju jak fredky. Auto je nalestene jak psie gulky a daju si zalezat aj na detaily.![]()
![]()
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Autoumyvaren Zopi na Zabotovej pod Hl.stanicou : 0910 996 526whoiswho píše:Mas na nich kontakt? Nejak to neviem najst na nete.misoo píše:Vrelo mozem odporucit rucnu umyvarku ZOPI na Zabotovej ulici (pod hlavnou stanicou).
Casovo to vyjde tak do pol hodinky, dvaja naraz makaju jak fredky. Auto je nalestene jak psie gulky a daju si zalezat aj na detaily.![]()
![]()
inac minule som bol v AutoClean (nestihol som si dohodnut v Zopi) - pri krytych tenisovych kurtoch na Nevadzovej ulici - auto flakate, disky flakate, zarubne ani koberceny nedotknute, nevysusene poriadne... - cena 450,-

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je najvacisa chyba pri uymvani ! aj tie lacne programy v umyvackach co najprv umyju a az potom oplachnu vodou. zaklad je najprv poriadne oplachnut vsetkok prach a az potom umyvat. ked sa to hned zacne umyvat spongiou (kefami), tak si akurat tym prachom rozskrabes lak !!Jozkablack píše:Kámoš to taky tak dělal, ale ten si přivez už i tu vodu s šamponem v kýbli. Vždycky jsem se mu smál, připadalo mi to směšný. Za dvě desetikoruny to pak celý opláchnul a auto bylo jak nový. Taky jsem nad tim už přemýšlel, ale nějak se stydim. Takže přes zimu když už se n to nedá dívat, zajedu do myčky šampon, vosk, sušení a spodek 123,-

- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
lestite aj strechu? lebo mne to nepripadalo moc zabavne ked som sa o to pokusil a to mam 185 cm 

Naposledy upravil(a) victor dne 27.02.2008 15:34, celkem upraveno 1 x.