Máte někdo zkušenosti s ČSOB pojišťovnou?
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s ČSOB pojišťovnou?
Chtěl bych si u nich udělat povinný ručení a havárko, ale vůbec nevím o nikom, kdo by jejich služeb využíval.
Popřípadě jakou pojišťovnu byste mi doporučili?
Popřípadě jakou pojišťovnu byste mi doporučili?
-
- Pokročilý
když jsem obíhal pojišťovny, tak zrovna ČSOB na mě nepůsobila moc seriózně. Načančaná paní blondýna (taková 45letá barbie), kterou jsem vyrušil při dělání nechtíčků mi 4 leté auto chtěla pojistit pouze na cenu nového, tedy platit jako za nové, ale plnění v případě krádeže či nehody jen do výše současné ceny, tak jsem jim udělal pápá
Jsem u Uniqa a platím za komplet něco přes 7 tis za rok. Je tam pov. ručení (30%bonus) havarijko (50%bonus) a krádež.
Bylo to nejlevnější z asi 4 pojišťoven, na který jsem měl trochu nervy je obíhat.

Jsem u Uniqa a platím za komplet něco přes 7 tis za rok. Je tam pov. ručení (30%bonus) havarijko (50%bonus) a krádež.
Bylo to nejlevnější z asi 4 pojišťoven, na který jsem měl trochu nervy je obíhat.
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- Ahmed
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No jsem zamestnancem ustredi CSOB Pojistovny, k pojisteni vozidel mam vic nez blizko a reknu k tomu toto:
- donedavna jsme skutecne pojistovali pouze na tzv. modifikovanou cenu (=nova cena ponizena dle stari vozidla), ktera prevysovala trzni cenu, pri totalni skode se dostane max. tato trzni cena(tzv. pojistna castka), pokud vsak mate v jednom roce vice skod, ktere celkem prevysi trzni cenu, je vam zaplaceno vice nez jen trzni hodnota.
- NYNI CSOB Pojistovna pojisti auto i na tzv. obvyklou cenu (tj. cenu, kterou si sami urcite), tato udana cena je max. limitem poj. plneni
- pojistne pro havarijni pojisteni je segregovane dle okresu, stari, bonusem, malusem, atd. takze se muze stat, ze nekde je pojistne nizsi nez u nas, nekde jsme vyhodnejsi my.
- neda se obecne rict, ze nejaka pojistovna je levnejsi, nejaka drazsi, zkuste si obejit par pojistoven a uvidite...
- jinak mometalne jsme na trhu 4. nejvetsi pojistovna (1. Česká poj., 2. Koop., 3. Allianz, 4. CSOB Pojistovna
Neberte to jako reklamu, je to odpoved
- donedavna jsme skutecne pojistovali pouze na tzv. modifikovanou cenu (=nova cena ponizena dle stari vozidla), ktera prevysovala trzni cenu, pri totalni skode se dostane max. tato trzni cena(tzv. pojistna castka), pokud vsak mate v jednom roce vice skod, ktere celkem prevysi trzni cenu, je vam zaplaceno vice nez jen trzni hodnota.
- NYNI CSOB Pojistovna pojisti auto i na tzv. obvyklou cenu (tj. cenu, kterou si sami urcite), tato udana cena je max. limitem poj. plneni
- pojistne pro havarijni pojisteni je segregovane dle okresu, stari, bonusem, malusem, atd. takze se muze stat, ze nekde je pojistne nizsi nez u nas, nekde jsme vyhodnejsi my.
- neda se obecne rict, ze nejaka pojistovna je levnejsi, nejaka drazsi, zkuste si obejit par pojistoven a uvidite...
- jinak mometalne jsme na trhu 4. nejvetsi pojistovna (1. Česká poj., 2. Koop., 3. Allianz, 4. CSOB Pojistovna
Neberte to jako reklamu, je to odpoved

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Prihazuju komentar. Nez jsem si pojistil auto, tak jsem si vybral CSOB, protoze se mi libily podminky, atd. Ale kdyz mi to spocitali na pobocce, tak z toho nic nebylo, protoze to pro me vychazelo hodne draze.
Ale Allianz byla ultra nejdrazsi, ta se mi taky puvodne libila, ale kdyz na me kalkulacka vyplivla povinne 50/50mil. za 6.757,- Kč rocne pri on-line sjednani, tak jsem dal ruce pryc. Maji tam takovou fajn polozku:
Technické přirážky: Za věk pojistníka do 21 let (25%). Ale vetsinu z vas tohle trapit nemusi...
U kazdeho to pojisteni ale vychazi jinak. Obzvlast, kdyz ma bonus a bydli ve zvyhodnene oblasti
Ale Allianz byla ultra nejdrazsi, ta se mi taky puvodne libila, ale kdyz na me kalkulacka vyplivla povinne 50/50mil. za 6.757,- Kč rocne pri on-line sjednani, tak jsem dal ruce pryc. Maji tam takovou fajn polozku:
Technické přirážky: Za věk pojistníka do 21 let (25%). Ale vetsinu z vas tohle trapit nemusi...

U kazdeho to pojisteni ale vychazi jinak. Obzvlast, kdyz ma bonus a bydli ve zvyhodnene oblasti

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mám kooperativu, jak zákonnou, tak havarijku a myslím, že ty ceny jsou většinou srovnatekné a kdyby se ještě daly porovnat služby, jednání atd. jednotlivých pojišťoven, tak to vesměs vyjde šul-nul 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nechcem nikomu robit reklamu, ale u nas je podla mna jednotka Ceska poistovna. nejde o to, kto je lacnejsi, alebo kto ma aku blondynku... dolezite je plnenie ! mne jedno auto uz ukradli a po odovzdani vsetkych potrebnych papierov, klucov atd, bez akychkolvek pripomienok poslali peniaze za cca 1 tyzden !!! pritom to nebola mala suma ! co poznam ludi, tak pri kradezi auta mali natahovacky s poistovnou jedna basen... takze na Slovensku vrelo odporucam Cesku poistovnu, ja osobne nemozem na nich povedat jedineho kriveho slova !! 

- Ahmed
- Test driver
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Povinné ručení 2006 - Výpočet pojistného
Vyberte si pojištění a my vyřídíme všechno za Vás
Pojišťovna (krytí: škody na zdraví/škody na majetku) Pojistné
1. TRIGLAV (50 mil./50 mil.) 2506 Kč
2. ČSOB (24 mil./44 mil.) 3563 Kč
3. ČPP Speciál Plus (70 mil./70 mil.) 3577 Kč
4. ALLIANZ (18 mil./35 mil.) 3584 Kč
5. GENERALI (18 mil./35 mil.) 3690 Kč
6. WÜSTENROT (35 mil./18 mil.) 3700 Kč
7. ČESKÁ POJIŠŤOVNA (20 mil./40 mil.) 3856 Kč
8. KOOPERATIVA (24 mil./54 mil.)* 4029 Kč
9. UNIQA (18 mil./35 mil.) 4195 Kč
* V ceně pojistného u Kooperativy je zahrnuto živelní pojištění vozidla ZDARMA !
Motorové vozidlo Osobní automobil do 3500 Kg s objemem 1600 cm3
Výkon motoru 74 kW
Subjekt Fyzická osoba (nepodnikající) / Muž
Způsob použití vozidla Běžný provoz
Pojistné krytí Nižší
Vozidlo historické Ne
Rok výroby 2001
Délka předchozího pojištění 72
Počet zaviněných pojistných událostí 0
Okres Pardubice
Místo Pardubice
Věk pojistníka 28
Svobodný(á) Ano
Forma platby Roční
DODATEČNÉ POJISTNÉ PRODUKTY nabízené k jednotlivých pojistným produktům:
ALLIANZ - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění nákladů na půjčovné.
ČP - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění asistenčních služeb (DPPAK 2005/DPPAS 2005).
ČPP - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění střetu se zvěří. (Balík)
ČSOB - Pojištění zavazadel a věcí osobní potřeby, pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění nákladů na půjčovné, pojištění asistenčních služeb.
GENERALI - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění právní ochrany.
KOOPERATIVA - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění právní ochrany, pojištění nákladů na půjčovné, pojištění asistenčních služeb.
TRIGLAV - žádné.
UNIQA - žádné.
WÜSTENROT - Připojištění předního skla, úrazové pojištění, asistenční služby - rozšířený balík.
Vyberte si pojištění a my vyřídíme všechno za Vás
Pojišťovna (krytí: škody na zdraví/škody na majetku) Pojistné
1. TRIGLAV (50 mil./50 mil.) 2506 Kč
2. ČSOB (24 mil./44 mil.) 3563 Kč
3. ČPP Speciál Plus (70 mil./70 mil.) 3577 Kč
4. ALLIANZ (18 mil./35 mil.) 3584 Kč
5. GENERALI (18 mil./35 mil.) 3690 Kč
6. WÜSTENROT (35 mil./18 mil.) 3700 Kč
7. ČESKÁ POJIŠŤOVNA (20 mil./40 mil.) 3856 Kč
8. KOOPERATIVA (24 mil./54 mil.)* 4029 Kč
9. UNIQA (18 mil./35 mil.) 4195 Kč
* V ceně pojistného u Kooperativy je zahrnuto živelní pojištění vozidla ZDARMA !
Motorové vozidlo Osobní automobil do 3500 Kg s objemem 1600 cm3
Výkon motoru 74 kW
Subjekt Fyzická osoba (nepodnikající) / Muž
Způsob použití vozidla Běžný provoz
Pojistné krytí Nižší
Vozidlo historické Ne
Rok výroby 2001
Délka předchozího pojištění 72
Počet zaviněných pojistných událostí 0
Okres Pardubice
Místo Pardubice
Věk pojistníka 28
Svobodný(á) Ano
Forma platby Roční
DODATEČNÉ POJISTNÉ PRODUKTY nabízené k jednotlivých pojistným produktům:
ALLIANZ - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění nákladů na půjčovné.
ČP - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění asistenčních služeb (DPPAK 2005/DPPAS 2005).
ČPP - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění střetu se zvěří. (Balík)
ČSOB - Pojištění zavazadel a věcí osobní potřeby, pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění nákladů na půjčovné, pojištění asistenčních služeb.
GENERALI - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění právní ochrany.
KOOPERATIVA - Pojištění skel, úrazové pojištění přepravovaných osob nebo řidiče, pojištění právní ochrany, pojištění nákladů na půjčovné, pojištění asistenčních služeb.
TRIGLAV - žádné.
UNIQA - žádné.
WÜSTENROT - Připojištění předního skla, úrazové pojištění, asistenční služby - rozšířený balík.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Toto je vypocet pojistneho na 1 rok na povinne rucení ze serveru http://www.idnes.cz, nejak jsem to neupravoval, spocital jsem si to na sve auto.
to je jen reakce na vyrok "CSOBP je brutalne predrazena"
Zkuste si to spocitat na svyho FoFO, v jinym kraji to vyjde treba jinak
to je jen reakce na vyrok "CSOBP je brutalne predrazena"
Zkuste si to spocitat na svyho FoFO, v jinym kraji to vyjde treba jinak