Letní pneu-Nankang
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letní pneu-Nankang
tak zas tragický to není uvidíme na první jízdu 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hodně bude záležet na stylu jízdy, já bych je asi nemohl mít 

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
"je to somarina ze su nestabilne na mokru" ... opravdu bych si tim nebyl jisty, slysel jsem neco jineho. Zkusil bych si pohledat nejake reference na netu, ale i kdyz vemu ty vysledky co jsi tu dal tak 2,88 mi neprijde jako kdo vi co. V ADAC testech ta guma skoncila na mokru treti od konce, celkove dokonce druhe od konce http://news.auto.cz/aktuality/adac-test ... r16-v.htmlmarek78 píše:to Kasi: neboj nic, je to somarina ze su nestabilne na mokru, mam uz nieco najazdene a nikdy som nemal problem ani za dazda...tu su este nejake testy uzivatelov a NS-II vysli lepsie aj za mokra voci Barum Bravius tak take it easy.
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ten odkaz od Stigiho vypadá hodně pravděpodobně, koukni kde skončily Hankook. Mám je a nejsem s nima taky moc spokojenej a jsou v polovině testů to něco napovídá. Spousta keců na netu je zavádějící, někdo si je koupí a pak o nich píše v recenzích, ale málokdo si nasype popel na hlavu že koupil špatně. Každej se chlubí jak koupil levně a dobře.
- Kvak
- Junior
Mel jsem Nankangy (ne presne tenhle typ) na predchozim aute kdyz jsem ho koupil, po cca mesici jsem si kupoval radsi jiny gumy. Totalne nedrzely smer, byly snad rozvaleny. Kdyz jsem tam dal Barum Bravuris tak to bylo nesrovnatelny.
A v x testech vzdy Nankang skoncily s Wanli hluboko dole - ja bych tomu testu veril a treba tech 800 pridal na neco co je alespon prumerny
A v x testech vzdy Nankang skoncily s Wanli hluboko dole - ja bych tomu testu veril a treba tech 800 pridal na neco co je alespon prumerny
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nejak tak, nankang ma na prd bocnice
- RedZero
- Junior
Mel jsem je na passatu ( 225/45/17 ) ma suchu v pohode i pri ostrejsi jizde ( mel jsme stavitelnej podvozek ) a na mokru je pravda, ze jsem se s nima nijak sportovne jet neodvazil .. Jinak na hluk si nemuzu ztezovat ani a najel jsem na nich jedno leto asi 30.000 km ... Kdyz jsem se bavil s kamaradem v pneuservise, tak mi rekl ze vlastnosti nejsou soper hlavne na mokru na suchu to jde a guma vydrzi dele naz obyc guma.. Ale to je prave videt na tech vlastnostech .. jak je tvrda smes tak spatne sedi .. ale kdyz je teplo tak je to ok
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
30.000 tisíc to je dost na tuhle gumu, zřejmě si jezdil dost opatrně. Já nenajel na gumě nikdy víc jak 9000.
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tosku OT: Neni tu na foru nekde vlakno s poctem km, ktere kdo na jakou gumu najel? Asi by to bylo zajimave znat
.

- RedZero
- Junior
No co jsem pochopil od cloveka z pneuservisu tak prave v tom je podstatny rozdil .. guma je tvrda a dele vydrzi .. kdyz je kuma mela tak ma supr vlastnosti ale nevydrzi skoro nic.
PS: jeste jednou premyslim, jesli to bylo opravdu 30k ale myslim, ze opravdu ano ..( mozna 20 ale 9 urcite ne )
PS: jeste jednou premyslim, jesli to bylo opravdu 30k ale myslim, ze opravdu ano ..( mozna 20 ale 9 urcite ne )
-
- Test driver
stigi píše:Nejak tak, nankang ma na prd bocnice
RedZero:táto vlastnost by ale popierala tvoju teoriu..
- RedZero
- Junior
Jako kterou ? ze sedi ? a on pise, ze maji spatne bocnice a jsou rozevlate ? Mozna taky zalezi nato, jaky mel rozmer te gumy .. jestli mel x/60 nebo x/45 nebo jeste neco jineho. Mozna je to o pocitu, ale jak jsme rekl kam jsme auto posat tak tam jelo. Jen aby nemel rozevlate ruce, nebo auto
( nikoho se nechci dotknout
)
Jinak nerikam, ze to jsou gumy srovnatelne s gumou za 5k jedna, ale na to co stoji se na nich da slusne jezdit .. a pomer vlastnosti a vydrz mi vyhovuju, protoze jezdim docela dost a menit gumy po 9k kilometru mi prijde dost narocny ..

Jinak nerikam, ze to jsou gumy srovnatelne s gumou za 5k jedna, ale na to co stoji se na nich da slusne jezdit .. a pomer vlastnosti a vydrz mi vyhovuju, protoze jezdim docela dost a menit gumy po 9k kilometru mi prijde dost narocny ..
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja to nemam z vlastni zkusenosti. Me staci testy a to co jsem slysel.