Ty mas jen jeden klicek? To sis nenechal udelat druhy? Pri kodovani 2. klicku se maze kod toho prvniho.Písař píše:Kolem 1200kc.Mám svůj vnitřní klid,že nepřijde někdo s druhým,třetím klíčem a v pohodě si odfrčí![]()
![]()
Překódování imobilizéru FF z bazaru
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Překódování imobilizéru FF z bazaru
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže pokud si zajedu do Forda koupim si klíček a nakoduju ho, tak se mi smaže kod toho prvního klíče? A co kod v imobilizeru? Rači jsem tenhle problem vyřešil tajnym vypínačem. Ale vcelku by mne to zajímalo. Já mám jen jeden na DO a druhej je jen obyč. Chtěl bych přidělat ještě jednu dálku. Tak co se vlastně stane s těma kodama??
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Písař
- Junior
Když budeš chtít ještě jednu dálku tak ji nakóduješ podle návodu v příručce obsluhy přes spínačku těma prvníma dvěma.Kód bude stejný jako před tím.Jinak dálka(sam.klíč)koštuje přes 2000,-kc 

- Písař
- Junior
Jo měl jsem jen dálku.Když kupuješ auto z bazaru,tak malokterý má víc klíčů než jeden.Nakódovat druhej a ztratit kód prvního nedává smysl.Hlavně to jde jen dvěma,nakódovat ten třetí.Jinak musíš nechat přehrát kód imobilizéru.A když budeš mít bazarovku s více klíčema,tak jsi na tom úplně stejně jako když máš jedenpelen píše:Ty mas jen jeden klicek? To sis nenechal udelat druhy? Pri kodovani 2. klicku se maze kod toho prvniho.Písař píše:Kolem 1200kc.Mám svůj vnitřní klid,že nepřijde někdo s druhým,třetím klíčem a v pohodě si odfrčí![]()
![]()

-
- Test driver
Písař:ešte som nekupoval auto,ktoré by malo len jeden kluč..pre mna by to bola obrovska výstraha,že niečo nieje ok..nekale umysli, tažká buračka..
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mě se zase jeden maník smál že lidí z bazaru se bojim a chci nechat překodovat imobilizer i s klíčema, ale proč se nebojim lidí od Forda? Co když si při tom překodování udělaj taky jeden. Nevim zda-li je to možný a nechtělo se mi to řešit. Tak jsem šáhnul po variantě tajnýho vypínače. Jinak si pamatuju že mi řekli u forda za překodování imobilizeru a třech klíčů s tim že si ještě jednu dálku koupim 3000,- 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Písař
- Junior
Taky jsem měl auta s více klíčema,ale byly to funglovky.Jinak třebas všechny motorky co jsem měl z dovozu byly jen s jednim klíčemchmelko píše:Písař:ešte som nekupoval auto,ktoré by malo len jeden kluč..pre mna by to bola obrovska výstraha,že niečo nieje ok..nekale umysli, tažká buračka..

-
- Test driver
kupoval som už 4 auta (fordy), vždy s uplným počtom klučov, asi ked sa hlada tak sa najde 

- Písař
- Junior
Bát se můžeš všeho a všech,ale to by pak nic nedávalo smysl.Zkus si jít koupit nový a zeptat se zdali je nový opravdu jen stěma klíčemaJozkablack píše:Mě se zase jeden maník smál že lidí z bazaru se bojim a chci nechat překodovat imobilizer i s klíčema, ale proč se nebojim lidí od Forda? Co když si při tom překodování udělaj taky jeden. Nevim zda-li je to možný a nechtělo se mi to řešit. Tak jsem šáhnul po variantě tajnýho vypínače. Jinak si pamatuju že mi řekli u forda za překodování imobilizeru a třech klíčů s tim že si ještě jednu dálku koupim 3000,-

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Písař: No asi máš pravdu. On mi to jen rozmluvil. Dělal U Opela a když mi vyprávěl co se tam dělalo za sviňárny na zákazníky, bylo mi z toho na nic. Jen s nim souhlasim že svině se najdou všude, ať je to bazar nebo Ford salon. Musel tam skončit, protože mu dali na výběr. Buď bude držet hubu a krok a nebo okamžitej odchod. Když viděl jak si tam někdo přivez na garančku zánovní Vectru a oni mu nacpali jejich zkopírovanej klíč do zrcátka a pak si už jen stačilo pro auto dle adresy dojít, bylo mu z toho na nic. 5ek že jestli chci za malej peníz uchránit auto ať si u nějakýho šikulky co holduje autoelektrice nechám udělat tajnej vypínač, že je to lepší než všechny imobilizery. Protože jestli se někdo z bazaru rozhodl že Ti to Tvoje auto veme, tak ti překodování imobilizeru nepomuže. Přinesou si svuj a prostě odjedou, jen si je asi zdržel.
- Písař
- Junior
Taky jsem slyšel,i o autorizovanejch prodejcích,zvěsti co všechno dokážou uělat nefér.Mám to i z vlastní zkušenosti v rodině,takže si opravdu nevybereš.Je to jen o tom snažit se vysledovat nějaké reference na dané servisy,bazary atd.Vlastně je jedno v jakém oboru to je.Pak taky při osobním kontaktu o přístupu k zákazníkovi.Toť asi tak vše,jak se můžeš o solidnosti jejich jednání trochu ujistit 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
presne... Ja koupil fofa s 2 klicama od fofa a 3 klicama od Defend locku. Pokud by jich bylo min, byl by to pro me obrovsky vykricnik, ze neco neni v poradku... Muze jit samozrejme pouze o ztratu, ale ... Ma to svoje alechmelko píše:......pre mna by to bola obrovska výstraha,že niečo nieje ok..nekale umysli, tažká buračka..

- jamaka
- Test driver
No neviem, mal som auta z jednym klucom, s dvoma aj troma klucmi, mal som aj bez klucov a???? Ono asi bude rozdiel kde sa to kupuje (priamo vonku, alebo uz importovane) ale mal som dokonca auto aj od majitela a ten mal len jeden kluc - ten druhy jednoducho stratil. A pochybujem o tom ze niekto bude v nemecku hladat auto, ce kde sa vyviezlo, prihlasilo a potom za nim pojde
To by muselo byt aspon Ferrari 
A k debate - vzdy pri kodovani noveho kluca pomocou diagnostiky, tato dava do riadiacej jednotky imobilizera novy kod do vsetkych klucov, ktore sa koduju. Kluc ako taky s tym nic nema, on je len nositel informacie. Kod je ulozeny v riadiacej jednotke.

A k debate - vzdy pri kodovani noveho kluca pomocou diagnostiky, tato dava do riadiacej jednotky imobilizera novy kod do vsetkych klucov, ktore sa koduju. Kluc ako taky s tym nic nema, on je len nositel informacie. Kod je ulozeny v riadiacej jednotke.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jamaka: Tak teď už to chápu....díky za vysvětlení.
Zewl: No od Defend locku mi dali čtyři klíče, ještě jsem si řikal na co jich je tolik? Od auta jsem dostal jednu dálku a jeden obyč. Ale myslim že je to fuk. Já osobně kdybych kšeftoval s auty a byl bych takovej parchant že bych si pak pro prodaný auta zase jezdil (kradl je), tak bych klidně zákazníkovi dal k autu i tři klíče, jen aby měl klid.....čtvrtej bych si klidně nechal udělat. Myslim že je v celku jedno kolik klíčů k autu je. Já kdybych teď prodával Fiestu, tak mám taky jen jeden. Nedávno jsem jeden zlomil.
Zewl: No od Defend locku mi dali čtyři klíče, ještě jsem si řikal na co jich je tolik? Od auta jsem dostal jednu dálku a jeden obyč. Ale myslim že je to fuk. Já osobně kdybych kšeftoval s auty a byl bych takovej parchant že bych si pak pro prodaný auta zase jezdil (kradl je), tak bych klidně zákazníkovi dal k autu i tři klíče, jen aby měl klid.....čtvrtej bych si klidně nechal udělat. Myslim že je v celku jedno kolik klíčů k autu je. Já kdybych teď prodával Fiestu, tak mám taky jen jeden. Nedávno jsem jeden zlomil.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
JozkaBlack: Pokud bych ho zlomil, tak si ho necham a pri prodeji ukazu, ze je zlomeny, ze jsem si ho nenechal pro pozdejsi kradez. A ze se k Defend Locku davaj 4 klice, to slysim poprve
K fofu jsem dostal jako ty, jeden s dalkou a jeden obyc.
edit: mrkni sem , cituji:

edit: mrkni sem , cituji:
Zákazníkovi bude vyplacena výše uvedená částka, jestliže předloží vyhlašovateli programu následující podklady:
* odevzdá originální bezpečnostní kartu k mechanickému zabezpečovacímu zařízení DEFEND®-LOCK, stejně tak všechny 3 klíče od zámku, popř. potvrzení od pojišťovny, že tak již učinil na její půdě.