takle to vypadá u mě na autě
To sou kola z mondea a měl sem je k autuSkubi píše:zajímavý kolečka, kolik asi stály?
Tak jsem furt přemýšlel jakou barvou to natřít ke svému autu.Jako má auto jsem nesehnal nechat to míchat se mi nechtělo tak sem tam sek zlatou.Jsem spokojen.Jasio píše:Myslíš zlatá na stříbrném Subaru? Máš nějaké foto?foki píše:dobra je zlata subaru
Já jsem tu žlutou navrhoval k stříbrné metleAhmed píše:Odrezovacem mozna, ale urcite ne ve spreji s olejem, pak ti na to nechytne barva, kdyz to neodmastisStaci poradne ocistit, presmirkovat, atd. Zlutou bych k modre ja osobne urcite nedal... kdyz si predstavim zlutou a modrou dohromady, tak vidim zelene
![]()
Co zelena, cerna, svetle modra, modra? Cervena k tomu asi taky moc nepujde.
Jen se chci zeptat, jestli se může natřít i ta plocha, kde jsou šroubyFrost píše:Tak jsem se taky odhodlal k natření třemnů. Použil jsem červený hammer.... a černým provedením jsem natřel ukotvení tlumiče (nevim jak se tomu bazmeku říká) které bylo extra zrezlé. Je to amkačka...dělal jsem to 2 dny aby to vypadalo slušně, ale rozhodně to chce při natírání třmeny rozebrat a vyndat destičky, jinak to nevypadá uplně profi.
Tady je výsledek.
ihrdlick píše:Jen se chci zeptat, jestli se může natřít i ta plocha, kde jsou šroubyNo a používali jste obyč Hammerite nebo ten na radiátory. Já jsem si koupil včera obyč. a na plechovce bylo vyznačeno max.30°. Tak teď nevím, jestli je to pro barvu nebo pro plechovku, aby třeba někde nebouchla.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host