Radio RDS 5000 problémy
- racetiger
- Junior
Radio RDS 5000 problémy
Poradte prosim, ted je v aute(FF I) 5000RDS s dalkou pod volantem,tzn ne na cd ale na kazety. Mam changer od Kenwoodu a nevim zda bude s radiem "mluvit",je mi jasny ze bych musel koupit nejaky kabelovy redukce(pokud vubec jsou). Nebo mam moznost koupit fungl novy Kdc W534 viz http://kuptesito.cz/?z=41&k=11&popis=KDC_W534 za 2500,- , tim by odpadl changer,ale zas nevim zda by fungovala ta dalka pod volantem(spis myslim ze ne) a dokoupeni zaslepky velky diry.Nebo dalsi moznost koupit 6000(tam kde jsem kupoval auto jsem to zkousel (ma tam vystavku)- ze bych udelal vymenu radii a neco doplatil ale vubec nevim cenovou relaci,nemam predstavu) nebo orig changer.Co vy na to?
- blazerider
- Pokročilý
Re: RDS 5000
Nazdárek. Momentálně mě trápí stejnej problém...mám taky 5000 ale bez možnosti připojení na changer a k tomu mi ještě nepřehrává kazety takže jde jenom rádio. Rozmýšlím se jestli si koupit originální 6000 na cd nebo klasický autorádio..s tím že od nějakých 2500 se dá koupit autorádio na mp3 s možností drátového nebo zedrátového dálkového ovládání.
V jedné z debat jeden uživatel psal že si koupil od SONY autorádio a za 1500 k tomu dálkový drátový ovladač pod volant že prý se dá místo toho fordáckého.
No zvažuju všechna pro a proti a koncem února se uvidí.
Dneska shodou okolností chci volat do forda v děčíně za kolik tam mají funglovky na CD.
No shrnu to když bys chtěl klasiku autorádio s dálkovým ovládáním tak k tomu připočítej mřížku pro ty klasický autorádia cca 300-500kč + dálkové ovládání (bud drát nebo bezdrát) max 1500 + autorádio to už je na tobě.
Až zjistím ceny originálu tak napíšu
V jedné z debat jeden uživatel psal že si koupil od SONY autorádio a za 1500 k tomu dálkový drátový ovladač pod volant že prý se dá místo toho fordáckého.
No zvažuju všechna pro a proti a koncem února se uvidí.
Dneska shodou okolností chci volat do forda v děčíně za kolik tam mají funglovky na CD.
No shrnu to když bys chtěl klasiku autorádio s dálkovým ovládáním tak k tomu připočítej mřížku pro ty klasický autorádia cca 300-500kč + dálkové ovládání (bud drát nebo bezdrát) max 1500 + autorádio to už je na tobě.
Až zjistím ceny originálu tak napíšu

- blazerider
- Pokročilý
čusa..tak jenom malé info..včera jsme volal k prodejci Forda a tam mi bylo sděleno že nový originál cd přehrávače do auta stojí 18 tisíc ( typ 6000)..takže haleluja..zlatý KW, SONY atd...
-
- Test driver
zabúdaš, že všetky "originaly" pre ford robia práve také značky ako si vymenoval..
konkretne u 6000 je to visteon...ty myslíš, že to niekto montuje u linky?
konkretne u 6000 je to visteon...ty myslíš, že to niekto montuje u linky?

- blazerider
- Pokročilý
no když si to laicky vezmu tak asi je to recht..sony nebo pod značky to prodaj za slušnou várku Fordu a ten si na to ještě naloží prachy za svůj originální cejch "FORD" a cena je na světě...a přitom víc než tyhle rádia zvládne Sony za nějaký 3-5 tisíc 
jen mě štve že se tam do palubky Focuse tyhle uzký klasiky nehodí..je to tam jak "pěst na oko"

jen mě štve že se tam do palubky Focuse tyhle uzký klasiky nehodí..je to tam jak "pěst na oko"

-
- Test driver
ako si to napísal.,,,,jedna sa v podstate o nizkoprodukčné veci, preto ta cena...
iank ak sa pozrieš kamkolvek (škoda a pod) maju radia nieto navi brutalne predražene, tzakže je na každom čo si tam neskor nechá dat...
iank ak sa pozrieš kamkolvek (škoda a pod) maju radia nieto navi brutalne predražene, tzakže je na každom čo si tam neskor nechá dat...
- Damon
- Test driver
Re: Radio RDS 5000 problém
Přesun:
raadek píše:Zdravím vsechny fokusaky,
z niceho nic mi na radiu 5000 RDS E-O-N odeslo FM ladeni (AM rozsahy a kazetak jedou) - pri jizde se zacal stracet signal a pak konec... Nema nekdo zkusenost z podobnym problemem, ev. ke stazeni schema tohoto radia (FM modulu)?
Diky
Radek
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999