Hluk v autě

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
zirafak
Test driver
Test driver

Re: Foto

Příspěvek od zirafak » 06.12.2007 05:43

killerhammer píše:
Merdy píše:
zirafak píše:killerhammer...vidis vsetko prilis cierne.dekel pod motorom uz mam nahodeny.sadol bez problemov a zatial ziadne problemy neregistrujem.deku pod prednu kapotu ma priniest v sobotu Foki,ale neprisiel,tak zatial ju nemam,ale objednaval mi ju podla VIN cisla,tak nevidim dovod,preco by tam nesadla.ak to bude mat komplet nahodene,poslem ti foto ty neveriaci Tomas :idea: :wink:
Tak na to foto se těším i já. Napiš pak i cenu toho koberce... Dikec
hej, ja xcem tiez tu deku. ked ju budes mat nasadenu, daj vediet, dik

(a este taka vyryvacia otazka, zirafak, tvrdil si stale ze ti fofo2 nehuci a netreba ho odhlucnovat, preco potom xces tu deku??? :D :D :D to som si len tak rypol :D :D :D, samozrejme chapem, ked je moznost nieco vylepsit, tak to treba urobit, peace)
Kludne ryp,ziadny problem :lol:
Ked uz som sa rozhodol dat spodny kryt motora,tak nech to je kompletne,ako z fabriky,takze preto aj ta deka pod kapotu.Nech to dobre vypada :wink:
Spokojny KH :?: :wink:

Glip
Nováček
Nováček

Re: Foto

Příspěvek od Glip » 06.12.2007 10:12

zirafak píše: Kludne ryp,ziadny problem :lol:
Ked uz som sa rozhodol dat spodny kryt motora,tak nech to je kompletne,ako z fabriky,takze preto aj ta deka pod kapotu.Nech to dobre vypada :wink:
Spokojny KH :?: :wink:
Hm, ako vyzera spodny kryt motora? Je to to co si myslim? A co to vyjde?
Ford Focus II kombi Collection X / 1,6 Duratec-16V 74kW / r.v. 2007 / Ocean Blue
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 06.12.2007 10:21

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 07.12.2007 14:43

dneska na kočičích hlavách jsem si řikal jestli nejsem hluchej -
to ticho bylo podezřelé :wink:
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 18.12.2007 07:00

iba opät prilozim do koltla ohladne hlucnosti Focusa 2
Vcera rano ma kolega viezol do prace svojim sluzobako VW TOURAN 1,9 TDI vo vybave HIGHLINE so 6 stupnovou prevodovkou,v slusnej vybave za nejakych 850 000 skk.Do tohoto auta by som posadil vsetkych Vas,ktorym sa zda FO2 hlucny,vychvaluju a porovnavaju ho s tichuckymi autami od VW koncernu.Podotykam,ze sa jednalo o auto ani nie 2 rocne,najazdene 47 000 km a jazdeny iba jednym clovekom.
Celu cestu z TT do BA som si pri rychlosti cca 130-140 km za hodinu v aute skoro nepocul vlastne slovo.Po 40 min ceste som bol ohucany,ako v nejakom supersoportovom aute.Sedel som vzadu za soferom a ak som sa chcel nieco opytat,musel som sa nahnut k jeho uchu,aby ma vobec pocul.
Auto bolo obute na 16 plechacoch 205-55-16 zimne Dunlop M3,ale hlucnost od kolies bola pri vonkajsej teplote -1 stupen hodne vyrazna a co som bol prekvapeny,auto bolo na tychto kolesach velmi nekomfortne a tvrde.
Aerodynamicky hluk od dveri mi pripadal,ako keby Touran ani nemal tesnenie na dverach...proste hruza.
Nejedna sa sice o rovnaku kategoriu aut vhodnych na porovnavanie,ale presvedcilo ma to opät iba o tom,ze FO2 dokaze v odhlucneni konkurovat aj drahsim,o kategoriu vyssie zaradenym autam znaciek,ktore maju na nasich trhoch u verejnosti podstatne lepsie meno,ako Ford.
A na zaver iba skonstatujem....
Celu cestu som si prial,aby som sa prebudil z tohoto sna a ocitol sa v mojom super aute-Focuse.

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 18.12.2007 07:12

killerhammer píše:
chmelko píše:ale nieje čo riešit..nechapem, že to tak prežívaš..ak ma fofo2 univerzal kapotu, čo as tým počítam, tak to polstrovanie na svoje fofo tam maš za minutu..aj ked to ford ofiko pre tvoju motorizaciu neponuka
v tych 2 servisoch mi uviedli 2 dovody preco sa to neda:
- kapota je ina
- nesmie sa to tam davat kvoli tomu ze to zadrziava teplo a moze sa prehrievat motor hlavne v lete (tomuto ale nerozumiem, preco to potom moze byt na 1.8 alebo 2.0 motore ;-))

kazdopadne to nexcem riesit neoficialne, ked sa mi po tej "instalacii" nieco odserie v motore a v servise ma odpinknu kvoli tomu kobercu, tak to by bolo velmi nemile :D :D :D
a predsa sa da.. :idea:
Obrázek

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 01.01.2008 22:16

cital som vcera nejaky casak z 2006 kde boli strucne recenzie vozidiel bezne dostupnych na nasom trhu v jednotlivych triedach..
okrem tej recenzie tam boli aj plusy a minusy auta a Focus mal taketo minusy:
- odhlucnenie kabiny
- hlucnejsie benzinove motory
- (toto si uz nepametam, nejaka prkotina ako miesto na hlavu v zadu alebo nieco podobne)
takze na tom hluku asi nieco bude
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

Merdy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

deka

Příspěvek od Merdy » 16.01.2008 16:17

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“