Je to nechtěné, ale dobré, ne?Radek_18_16V píše:No jo, Pelen nás dneska pěkně napíná...
stranku nelze zobrazitNo1 píše:Takze kdyby preci jen nekdo chtel vyuzit FTP, tak hostitel je ftp.plastkov.cz uziv. jmeno je "ford" (samozrejme bez uvozovek) a heslo je typ vozidla, jehoz jsme vetsinou vlastniky (napoveda - je to na 5 pismen, zacina to na "fo", konci na "us" a prostredni NENI "k", ackoliv to tak zni). Kdyby i pres tyto info mel nekdo problem se nalogovat, poslete mi SZ, nebo jsem na ICQ 75350118.
Prava jsou nastaveny na vse, krome mazani. Dalsi omezeni je na max 5. soubeznych pripojeni. Na disku je neco kolem 15 GB a linka je 2 Mb. Moje predstava, ze si kazdy vytvori adresar dle sveho nicku (nebo jinak jedniznacne idetntifikovatelny) a tam at nakopiruje, co bude chtit sdilet s ostatnimi.
Poku je to ale zbytecne, dejte mi prosim vedet, at nemam zbytecne otevreny port na firewallu.
Diky, Zdenek
Cau. To nejni internetova stranka, ale zjednodusene: pristup k nekomu na disk pocitace (File Transfer Protocol), kde muzete nakopirovat soubory (fotky) a ostatni si je muzou stahnout. Moje v originalnim rozliseni (6Mpixel) tam uz jsou a ted koukam ze i No1. je tam dal.pelen píše:to No 1:
Také mi nešla stránka ftp.plastkov.cz zobrazit. Zkoušel jsem hned jak jsi to napsal a dnes podruhé.
to Jasio:Jasio píše:Byl jsem tam na kukendu a funguje to. Dobrý návod Stehnak.
V te dobe sem majitelem FOFO ani jineho alespon 4koloveho vozidla nebyl... Je to jen inspirace kam trebas vyrazit na dovolenou...Skubi píše:což o to, fotky to jsou nádherné, jen mi tam nějak chybí FOFO![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů