tam se ale jedná o slevu a ne o charituDanista píše:Když nás už je tolik, tak ta cena bude ještě jinde. Zapojíme do hry naše dovednosti o obchodním jednání a bude vymalováno........
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Danista
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no ono taky hodně závisí na typu a druhu folie 
není folie jako folie, ale tím nechci říct, že by jsme na autě měli nějaký aušus. stačí když si projdeš net
není folie jako folie, ale tím nechci říct, že by jsme na autě měli nějaký aušus. stačí když si projdeš net

- Danista
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak o tym žadna 

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
couddy
- Zkušený

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
couddy
- Zkušený

- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Danista
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Joose
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Začínám o tom dost přemýšlet panáčkové....Pokud by byl nějaký termín jako třeba květen,tak bych to možná dokázal skloubit s Vařechou,Váma a cestou do Ostravy.
Tak mám pár dotazů...
Nejprve zase k těm ofukům.Musí se na montáž sundat?On to nejdříve řeže z venku a pak to nalepí zevnitř?Takže opravdu sundat.Já mám totiž i taková prasečí místečka kde pomohlo vteřinové lepidlo....
Ale to byly jen kapičky,tak snad bych je dokázal sundat.
Pak sem koukal na zatmavení Jasia.Dal si teda na přední boční s propustností světla 35 procent a na zbytek 20 procent?Všechno je s atestem atd,tak by na stk a policajti neměli řvát?Ovšem ty přední okýnka Ti vlastně Vařecha jakoby zaštituje,že?Když tam má být nejméně propustnost 70(pomineme-li tónování z výroby)
Měl jsi s tím už někde problémy?
Rád bych slyšel,že firma ví na co Ti může ten atest napsat...Je jasný,že na propustnost 5 procent Ti to prostě nenapíšou,že?
Pak jsem tu někde četl,že s dost zatmavenými okny(třeba i těch 20 procent)se v noci blbě couvá.Jaký máš Jasio a ostatní zkušenosti?
A poslední co mě zajímá je,proč třeba foki nemá ty přední okýnka taky aspoň trochu.Vím,že kvůli německým a rakouským policajtům,ale když by měl taky ten atest a certifikát?Nebo je top kvůli tomu,že jsou na tuningový auta více zaměřený a proto foki nechceš budit jejich pozornost?Může sem někdo napsat kdo se pohybuje po Německu a Rakousku s fóliema nějaké poznatky?
Zkrátka bych chtěl jít cestou jako Jasio,ale zase bych nerad vedl nějaké hovory na cestách za dovolenou do zahraničí o zatmavení....Ufff,to sem se rozepsal
Tak mám pár dotazů...
Nejprve zase k těm ofukům.Musí se na montáž sundat?On to nejdříve řeže z venku a pak to nalepí zevnitř?Takže opravdu sundat.Já mám totiž i taková prasečí místečka kde pomohlo vteřinové lepidlo....
Pak sem koukal na zatmavení Jasia.Dal si teda na přední boční s propustností světla 35 procent a na zbytek 20 procent?Všechno je s atestem atd,tak by na stk a policajti neměli řvát?Ovšem ty přední okýnka Ti vlastně Vařecha jakoby zaštituje,že?Když tam má být nejméně propustnost 70(pomineme-li tónování z výroby)
Měl jsi s tím už někde problémy?
Rád bych slyšel,že firma ví na co Ti může ten atest napsat...Je jasný,že na propustnost 5 procent Ti to prostě nenapíšou,že?
Pak jsem tu někde četl,že s dost zatmavenými okny(třeba i těch 20 procent)se v noci blbě couvá.Jaký máš Jasio a ostatní zkušenosti?
A poslední co mě zajímá je,proč třeba foki nemá ty přední okýnka taky aspoň trochu.Vím,že kvůli německým a rakouským policajtům,ale když by měl taky ten atest a certifikát?Nebo je top kvůli tomu,že jsou na tuningový auta více zaměřený a proto foki nechceš budit jejich pozornost?Může sem někdo napsat kdo se pohybuje po Německu a Rakousku s fóliema nějaké poznatky?
Zkrátka bych chtěl jít cestou jako Jasio,ale zase bych nerad vedl nějaké hovory na cestách za dovolenou do zahraničí o zatmavení....Ufff,to sem se rozepsal