Nekde se stala asi chyba!!!

Ja si pripadam "normalni", to jen vy vsichni ostatni jste asi moc mali!!!!
Ale hlavne ze jsi se pri tom foceni ptal, jestli me bude pres tebe videt.
Ja ti sice nemohl odpovedet, jelikoz hrudnikem spatne slysim

Ale to zase né, já si rád dám něco peprnějšího než je pivo. Jen mám poslední dobou trošku horší přístup k netu. Až uzavřu pololetí, tak se to zase spravíHORST píše:Takze mas pravdu, u nas na jihu, odkud pochazim zastavame nazor, ze ma mit maximalne 50 az 52. Tech 52 je strop.Dany píše:Já nepochybuju o tom, že je to míň než 52, ale když jsem to kopnul, tak se mi na rukách postavily chlupy. První co jsem potom udělal, bylo vypnutí topení a otevření okna.![]()
Tam dole na jihu totiz nemame "plechove huby" a slivovicku stejne jako vinko pouze vychutnavame. Tedy spise oni vychutnavaji, jelikoz ja jsem pivar.![]()
Toz tak.
Dany uz jsem mel strach, ze to s tebou nekde seklo, ze jsi se tak dlouho neozval
Ja jsem ji jen simral, jinak byla pekne vklidu.cajda píše:Když si tak vzpomínám, tak Gilmore tu ručku taky nenechal zahálet![]()
Focki myslím muže potvrdit když jel za ním, aspoň já to ve zpětném stíhal sledovat![]()
![]()
A k Horstově výšce: Při společném focení jsem se na něj otočil a mluvil jsem mu na hrudníkMyslel jsem, že stojím ve výkopu
v tom řípadě bych mohl zařídit dle zájmu výlet na krokodýlí farmu do mé rodné obce Velký KarlovDany píše:...... že by se to dalo zařídit někde u Znojma a že tam prý jeho známá vlastní nějaký penzion.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů