Zabezpečení - "tajný vypínač"
- mashi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
toz, docital som sa az na koniec a moc ma to neuchlacholilo, tie reci, ze focusy sa moc nekradnu, ked mne ho dneska ukradli 
Tak som si ho vycackal, az mi ho ukradli. Sice som tam nemal ziadny zabezpecovaci prvok (spoliehal som na imobilizer), ale po aute neostala ani stopa, rovno s pred baraku...
jedine stastie, ze som ho mal uz poistene, ale aj tak, tych 20t Kc, co som nechal u Fokiho a 8000 za decke autosedacky mi uz nik nevrati...
Toz, ako som to videl v jednej Prazskej ulici: je potreba zaparkovat auto tak, ze si prednym kolom blizko k nejakej znacke a mas nejake alu kola, kde je mozne prevliect retaz a potom to cele uviazat k znacke... toto vyrazne zhorsi ukradnutie auta aj odtahovke.

Tak som si ho vycackal, az mi ho ukradli. Sice som tam nemal ziadny zabezpecovaci prvok (spoliehal som na imobilizer), ale po aute neostala ani stopa, rovno s pred baraku...
jedine stastie, ze som ho mal uz poistene, ale aj tak, tych 20t Kc, co som nechal u Fokiho a 8000 za decke autosedacky mi uz nik nevrati...
Toz, ako som to videl v jednej Prazskej ulici: je potreba zaparkovat auto tak, ze si prednym kolom blizko k nejakej znacke a mas nejake alu kola, kde je mozne prevliect retaz a potom to cele uviazat k znacke... toto vyrazne zhorsi ukradnutie auta aj odtahovke.
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To je mi líto. Zase Praha a nedlouho po sobě
. Já se na imobilizery a defend locky nespoléhám i když ve Fíkovi jsou, nevěřim jim a hlavně mám auto z bazaru, takže nevěřim ani bazarníkům. Tajnej vypínač namontovanej a přesto zabezpečeno i pákou na volant a hákem na spojku. Ale to jsou jen drobnosti který zloděje spomalej. Před barákem namontovaly kamery, takže by se zdálo že auto je v bezpečí, ale přesto se ráno vždy hned juknu z okna.

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mashi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo, mam veru smolu... este som tam mal dve detske autosedacky, takze pridem i o to... no nic, pocit nastvanosti, zufalstva aj bezmocnosti uz mam za sebou, uz na to musim prestat mysliet. Aj ked chodim po ulici, pozeram na kazdeho focusa, ci to nahodou predsa nie je ten moj...
Co ste spominali, ze to je v Prahe uz druhy za kratku dobu, hodte sem odkaz na tu druhu kradez, rad si precitam, za akych okolnosti to bolo...
Ja som mal jedno podozrenie, ze dva tyzdne pred kradezou mi ho odtahovka odtiahla, tak stale rozmyslam, ci si tam u seba nemohli spravit nejaky kluc alebo co a potom uz sli len na hotovu vec...
Toz zdar a snad na jar bude dalsi fofik (zalezi, co mi preplati poistovna...)
M.
Co ste spominali, ze to je v Prahe uz druhy za kratku dobu, hodte sem odkaz na tu druhu kradez, rad si precitam, za akych okolnosti to bolo...
Ja som mal jedno podozrenie, ze dva tyzdne pred kradezou mi ho odtahovka odtiahla, tak stale rozmyslam, ci si tam u seba nemohli spravit nejaky kluc alebo co a potom uz sli len na hotovu vec...
Toz zdar a snad na jar bude dalsi fofik (zalezi, co mi preplati poistovna...)
M.
- mashi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- mashi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- 75TOM
- Nováček
Re: Tajný vypínač
Mám dotaz,
14 dní vlastním FF 1,6 Zetec,ghia,sedan 2002.
Může mi někdo prosím poslat schema pro zapojení tajného vypínače?
Bydlím na sídlišti a v poslední době zde ukradli 7 aut.Předem díky
14 dní vlastním FF 1,6 Zetec,ghia,sedan 2002.
Může mi někdo prosím poslat schema pro zapojení tajného vypínače?
Bydlím na sídlišti a v poslední době zde ukradli 7 aut.Předem díky
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: