Tak jsem přemýšlel nad výměnou žárovky z vnitřního osvětlení za tu s diodama a pak za ty v osvětlení spz.Ale nevím jaké s nima jsou zkušenosti.Někde jsem četl,že jak to jsou diody,nikdy nezhasnou v interiéru úplně....A jaký rozměr?Jsou těch sufitek různé délky?Měnil to už někdo???????
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Moje osobní zkušenost s těma žárovkama je taková. že svítíli pěkně zhruba měsíc. Pak obě umřely odešel tam nějaký odpor a nemělo to smysl opravovat a už s nima neexperimentuju. Ale co se týče toho zhasnutí nebyl v tom žádný problém.
Jojo,četl jsem,že je tam problém v tom,že jsou stavěné na 12V a v síti je kolem 14.Takže jí zkrátíš životnost...Ale kdybys tam dal k ní zenerovu diodu(Viz.debata tady http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... &start=315 )Nevím,třeba se vyjádří ještě někdo další....
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
No já to dával tatíkovi na chatu, kde má 12V rozvod a dobíjí to světelným panelem, tam se ti spíš stane, že budeš mít míň než 12V když je dlouho tak jak teď, nestíhají se ty trakční baterky dobíjet.
Ja jsem si LED sufitku udelal sam, protoze se mi ty prachy za to davat nechtelo a hlavne ji mam udelanou trosku jinak - "uvnitr" sufitky mam stabilizator takze nejake vykyvy napeti v palubni siti na to jak sviti nemaji vliv. Zhasinani je naprosto bez problemu.
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
Já jsem si teď objednal sufitku do INTER a do SPZ, tak pak napíšu, jak dlouho svítily Takže podle toho co tu čtu, tak je asi "blbost" měnit blinkrové, obrysové a vůbec všechny žárovky za "žárovky" s LEDkami? Vyhodil bych prachy a pak mi to stejně díky nestabilnímu napění (vyššímu) shoří? No moje nervy ... a rvát všude zenerovku .... zase moje nervy !!!
zelenou sufitku s LED diodama mam v interieru uz od zacatku tohoto roku, sviti furt stejne-stejne na prd, ale efekt to plni a to me staci jen k te SPZ ji mam strach dat kvuli cajtum at do me nedupou
Jedna stála 62,- (3x) + 48 poštovné kdyby jsi měl zájem, tak SZ a pošlu Ti i prodejce, ať nedělám reklamu, ale jde to lehce na aukru najít, když zadáš LED a pak auto-moto kategorii.