Nezmenis to hned. Chce to najst ten spravny smer, odbor, a potom si zistit, ci tam je nieco volne.
Štve vás vaše práce?
- vcedula
- .

lexie, ja ti neviem, aku pracu by si mala hladat. Vyzeras dobre
Robim si srandu. Vacsinou plati to, ze to co si najviac obivovala v puberte je to, na co mas najvacsie vlohy. Asi som sa zlozito vyjadril ale snad mi rozumies.
Nezmenis to hned. Chce to najst ten spravny smer, odbor, a potom si zistit, ci tam je nieco volne.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- kostik
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
...
tak mě moje práce baví,protože u toho musím přemýšlet...Nesnáším když něco dělám jen tak automaticky... Ale co mě u tohoto zaměstnavatele více něž štve,jsou mezilidské vztahy.Místo aby tam někteří dělali,tak hledí na ostatní a pomlouvají a banzují...prostě hnus...
A ikdyž jsem finannčně hodnocen velice nadprůměrně,mtak díky tomuhle přemýšlím o změně. Ted uvidím,vyřizuje se mi pracovní povolení do zahraničí,takže čekám...
Ju a mimochodem,pracuji jako pragramátor a seřizovač Cnc-ček A poslední dobou také tak trochu jako vedoucí odpolední směny
A ikdyž jsem finannčně hodnocen velice nadprůměrně,mtak díky tomuhle přemýšlím o změně. Ted uvidím,vyřizuje se mi pracovní povolení do zahraničí,takže čekám...
Ju a mimochodem,pracuji jako pragramátor a seřizovač Cnc-ček A poslední dobou také tak trochu jako vedoucí odpolední směny
- vcedula
- .

Teraz si mi pripomenul, aky moze byt obrovsky rozdiel medzi jednotlivymi zamestnavatelmi. Pracujem v IT a presiel som uz 6 firmami. Vsade som robil to iste - programatora. Robil som v statnom podniku (zeleznice), software-ovej spolocnosti, v banke, v iternetovom obchode, v spolocnosti poskytujucej financne poradenstvo a teraz v nadnarodnej globalnej spolocnosti (HP). Presiel som si toho naozaj vela a musim povedat, ze firma a okolie, v ktorom pracujes, spravi viac ako samotna praca.
Vies, kde sa mi najlepsie pracovalo ? V itnternetovom obchode (inet aukcie). Najhorsie sa mi pracovalo u poradcov. Najmenej som robil na zeleznici, najviac ma podviedli v SW firme a v banke som bol najviac sklamany a nevyuzity. V HP mi pripada, ze pracujem v kolektive s najvacsim priemernym IQ. Ale casom urcite vyjde na svetlo bozie nieco zle
Potom sa ozvem 
Vies, kde sa mi najlepsie pracovalo ? V itnternetovom obchode (inet aukcie). Najhorsie sa mi pracovalo u poradcov. Najmenej som robil na zeleznici, najviac ma podviedli v SW firme a v banke som bol najviac sklamany a nevyuzity. V HP mi pripada, ze pracujem v kolektive s najvacsim priemernym IQ. Ale casom urcite vyjde na svetlo bozie nieco zle
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
-
KUTY
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Jak psal vcedula - více než na vlastní náplni záleží spíše na prostředí. Byl jsem předtím něco jako on - v poradenské firmě. Mezilidské vztahy a přístup vedení byl ale strašlivý. Tak jsem tam s tím po 14-ti dnech seknul, aniž bych měl zajištěno něco jiného - tedy něco, co nemám v povaze - krok do naprosté tmy a neznáma.
Dnes nelituji. Nastoupil jsem na místo, kde kolektiv a vedení je naprosto dokonalé a kolegové se postupně stali nejlepšími kamarády.
A to je hodnota k nezaplacení - fajn lidi a pohoda ve vztazích jak mezi kolegy, tak mezi podřízenými a nadřízenými.....
Dnes nelituji. Nastoupil jsem na místo, kde kolektiv a vedení je naprosto dokonalé a kolegové se postupně stali nejlepšími kamarády.
A to je hodnota k nezaplacení - fajn lidi a pohoda ve vztazích jak mezi kolegy, tak mezi podřízenými a nadřízenými.....
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

-
swm
- Junior

Re: Štve vás vaše práce?
Nedelas v Tietu? A co ze to chces delat, kdyz ne analytika? Jinak spokojeny jsem, ale mohl bych byt i spokojenejsiLexie píše:Tak si tak sedim v praci, koukam na sve rocni hodnoceni a odmeny, ktere bych mela dostat a rikam si, na co ja se tak snazim, kdyz me stejne oceni hur nez cekam...![]()
![]()
Nejradeji bych tu praci zmenila, ale s malou praxi si clovek nejak vybirat nemuze... Tak budu trpet jeste asi rok![]()
![]()
Jak jste na tom vy? Jste v praci spokojeni?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
pelen: a co když to také není to, co chce dělat?
V oblasti IT je moc věcí, co lze dělat. Ale více než oblast co dělat záleží na tom, co se děje s tvými produkty. A pokud lexie psala, že ji analytika nenaplňuje a nebaví, pak si představuji, jak všechnu práci kterou vyrobí někdo jen projede a tím to končí. Bez užitku. A to se jí ani nedivím, že je z toho znechucená....
Držím jí palce, ať najde místo, kde její práce bude potřebná a tím pádem smysluplná a naplňující.
V oblasti IT je moc věcí, co lze dělat. Ale více než oblast co dělat záleží na tom, co se děje s tvými produkty. A pokud lexie psala, že ji analytika nenaplňuje a nebaví, pak si představuji, jak všechnu práci kterou vyrobí někdo jen projede a tím to končí. Bez užitku. A to se jí ani nedivím, že je z toho znechucená....
Držím jí palce, ať najde místo, kde její práce bude potřebná a tím pádem smysluplná a naplňující.
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
swm, pelen, -Ladis-:

Lexie píše:Inzeraty jukam casto, neboj... Jenze ja tuhle praci nesnasim a nechci ji delat. A abych mohla delat to co chci, na to potrebuju vic praxe...
Ale nechci aby to tu bylo o mne. Chtela jsem vedet, jeslti jste v praci vsichni spokojeni, nebo je tu nekdo, kdo svou praci nesnasi stejne jako ja![]()
![]()
- Broňa
- Junior

Mě má práce nebaví ba přímo sere!!! Teď nám řekli,že ruší 13 a 14 platy!! A to s tím každý počítal!!! Vím,že to byla vymoženost,že to není všude , ale je to rána pod pás!!! Jenže jsem v regionu,kde práce moc není, a dojíždět za prací někam do Brna, by mi sice nevadilo, ale muselo by to být dostatečně ohodnoceno!! A začínat zase někde jinde za nástupní plat se mi nechce a ani si to nemůžu dovolit vzhledem k hypotéce!!! A to mám ve svém oboru praxi 12 let!!! Takže to není tak jednoduché!! 
Ford Focus Combi 1.8 TDDi, 66kw, 1999, White