To sis napsal sam.Jozkablack píše:No tak dobře i na Focení jsem debilpelen píše:Jozkablack:
Take jsem si vsiml hezkeho obrazku pod nickem. Trosku rusi tmava sikma linka vpravo dole.![]()
![]()
Příště to bude lepší!
Ja jsem se starym TDDI jezdil 90% casu porad a stale po meste. Rano 6km do prace, odpoledne 8km zpatky a dlouhodobou prumernou spotrebu jsem mel 6,1l a pokud ty jezdis po okreskach, tak musis mit spotrebu jeste lepsi. Studeny motor podle me neni prekazkou. V jakych otackach jezdis? Kolem 2000? Ale jak uz ti tady psali, zalezi na tom vice veci - nafta, olej, filtry, dobre nafoukane pneu, atd.eman07 píše:Mam taky problem zvetsi spotrebou,aspon si to myslim.Jezdim do prace cca 5 km z vesnice do mesta,vetsinu rovinka a dva mensi kopce,nic velkeho a pak po 12 hodinach zas zpet.Vynuloval jsem tachometr a spotrebu/mam palubni pocitac/ a jezdil jsem tak 100km,vychazi to 10 krat tam a na zpet.Spotreba pak ukaze 7l i pres a i 8l.Je to mozne?Mam tam ted zimni 185/65/14,motor kdyz je pod nulou tak se ani nezahreje,tak jak ma,jezdim opatrne-nehonim to.
Jak si mam presneji zmerat spotrebu?Nebo je palubni pocitac presny?
Auto mam od dubna,predtim jsem mel maleho polskeho Fiatka,tam byla spotreba vyborna![]()
Olej i vsechny filtry mam vymenene.Najeto ma tak 96000km,1.8Tddi 66 kw 2001 HB.
Poradi te me nejak?Nebo je to normalni s ohledem na zimu a s delkou trasy?Kdyz jedu delsi trasu,tak me to po 100km ukaze tak 6.5L,v lete jsem jezdil i za 5.5L na 195/60/15
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů