Video vyjde na 1500 .-,Já jsem si ho neobjednal protože je to nuda.FOCKI píše:kolik vyjde to video?
Nuda z důvodu plochého volného pádu.Nevím proč za 1500.- čumět na svůj ksicht. Bez kameramana jdou dělat různé skopičinky.

Video vyjde na 1500 .-,Já jsem si ho neobjednal protože je to nuda.FOCKI píše:kolik vyjde to video?
Proto je ta nuda.Pořád letí ten kameraman proti ksichtu skákajícího až do otevření padákuMobyDick píše:S kamerou skáče další blázen který jí má upevněnou na přilbě a snaží se vás natáčet proto to stojí tolik, v podstatě mu platíš seskok.
Pro tebe možná nuda, ale ten ksicht během letu a těsně před výskokem z letadla a reakce po přistání na zemi určitě stojí za zaznamenání. Škoda, že to stojí tak moc, tenkrát na to hold nebyly peníze.Ada píše:Proto je ta nuda.Pořád letí ten kameraman proti ksichtu skákajícího až do otevření padákuMobyDick píše:S kamerou skáče další blázen který jí má upevněnou na přilbě a snaží se vás natáčet proto to stojí tolik, v podstatě mu platíš seskok.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti