klubový focus kalendár 2008
- NEEO
- Test driver
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi dneska poslali cenu za kalendář, poptával sem 200 ks
odpověd:
Dobrý den,
minulý týden jste u nás poptával tisk nástěnných kalendářů, formát A3, 13 listů, tisk plnobarevný, počet kusů 200.
Neřešili jsme spolu, zda by se kalendář tiskl svisle nebo vodorovně, při stanovení ceny jsem předpokládala
častější variantu, tzn. kalendář by se tiskl svisle a vazba by byla tedzumístěna na kratší straně. Bohužel Vám nemůžeme
zajistit jinou kalendářovou vazbu než kroužkovou s očkem na zavěšení, takže posílám cenu za tisk a vazbu 200 kusů
kalendářů s kroužkovou vazbou - Kč 47.190,00. Tato částka je včetně DPH, ale neobsahuje cenu za grafické práce.
S pozdravem Jana Somerová
TISK HERMANN & spol.
Strážná 3288
580 01 Havlíčkův Brod

odpověd:
Dobrý den,
minulý týden jste u nás poptával tisk nástěnných kalendářů, formát A3, 13 listů, tisk plnobarevný, počet kusů 200.
Neřešili jsme spolu, zda by se kalendář tiskl svisle nebo vodorovně, při stanovení ceny jsem předpokládala
častější variantu, tzn. kalendář by se tiskl svisle a vazba by byla tedzumístěna na kratší straně. Bohužel Vám nemůžeme
zajistit jinou kalendářovou vazbu než kroužkovou s očkem na zavěšení, takže posílám cenu za tisk a vazbu 200 kusů
kalendářů s kroužkovou vazbou - Kč 47.190,00. Tato částka je včetně DPH, ale neobsahuje cenu za grafické práce.
S pozdravem Jana Somerová
TISK HERMANN & spol.
Strážná 3288
580 01 Havlíčkův Brod
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Spustíme

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- NEEO
- Test driver
Takže dneska jsem byl v Graf.studiu a mám nové zprávy.První je dobrá-kalendář by do konce roku stihly vyrobit.
A ta druhá je že cena by byla 380kč včet.DPH za kus při množství 200ks.A bylo by to A3 trhací nástěnný kalendář.Jelikož na poslání na Offset.tisk je těch kusů žalostně málo tak by se to dělalo laserem(kvalita dobrá viděl jsem to u nich)Ale ty fotky musí být v nejlepší kvalitě Digi.na nej.rozlišení.Takže jak se rozhodnete.mě je to jedno.Můj názor je takovej že kalendář bych si objednal i leserem vyrobenej.Ale asi by se mi nelíbilo že je tam jen 12 aut a třeba zrovna ne to moje.A tak co teda udělat to že každej pošle svou fotku(nejlepší kvalitě)a pak podle počtu by se na tu jednu stránku dali ty autína třeba 4 aby tam na tom kalendáři měl každý své FOFO.Jinak objednat si kalendář bez svého auta bych nechtěl.Takže pište své ohlasi a popřípadě dotazy.A třeba to dáme do kupy. 

- NEEO
- Test driver
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na stolním stále ještě pracuji. Ale jsem furt v práci tak mám málo času obcházet město. Za chvilku jdu zase do práce, ale zítra mám volno tak zajdu ráno do jednoho foto krámu kde udajně vyrábí různé tiskové věci a snad i kalendáře. Ty tiskárny které jsem zatím zkoušel by byli pro nás dost drahý a v malým nákladu se to nevyplatí.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: