Kde sehnat poklice ala ST
- mosad
- Junior
Kde sehnat poklice ala ST
Mám prosbu. Neví někdo, kde sehnat tyhle poklice na kola co vypadají jako disky z STéčka? Viděl jsem je na jednom autě letos na srazu na Křivonosce a já pitomec se nezeptal. A teď sem na ně narazil na nějakém Peugeotu.
Řeším poklice na zimní kola a uvažuji o origo Ford. Ale kdybych sehnal tyhle a dal na střed samolepu Fordu tak budou super. Dík za tipy.
Řeším poklice na zimní kola a uvažuji o origo Ford. Ale kdybych sehnal tyhle a dal na střed samolepu Fordu tak budou super. Dík za tipy.
- Přílohy
-
- to jsou ony
- Poklice-ala-ST-web.jpg (130.26 KiB) Zobrazeno 5923 x
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat poklice ala ST
No,někdu je tu měl....Ale kdo to byl?...Nevzpomenu si.A kde by jsi vzal takovou samoleku ford?Já už celkem dlouho scháním s dobrým rozměrem na střed poklice a ne a ne najítmosad píše:Mám prosbu. Neví někdo, kde sehnat tyhle poklice na kola co vypadají jako disky z STéčka? Viděl jsem je na jednom autě letos na srazu na Křivonosce a já pitomec se nezeptal. A teď sem na ně narazil na nějakém Peugeotu.

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jsou hodně podobné v různých průměrech
Tady je odkaz:http://www.e-shop24.cz/kryty-kol-topas- ... u/d-69288/
Tady je odkaz:http://www.e-shop24.cz/kryty-kol-topas- ... u/d-69288/

- Přílohy
-
- _topas.jpg (16.75 KiB) Zobrazeno 5887 x

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- antonio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat poklice ala ST
Samolepky mají na benzínkách, taky jsem je tam kouipilKota píše:No,někdu je tu měl....Ale kdo to byl?...Nevzpomenu si.A kde by jsi vzal takovou samoleku ford?Já už celkem dlouho scháním s dobrým rozměrem na střed poklice a ne a ne najítmosad píše:Mám prosbu. Neví někdo, kde sehnat tyhle poklice na kola co vypadají jako disky z STéčka? Viděl jsem je na jednom autě letos na srazu na Křivonosce a já pitomec se nezeptal. A teď sem na ně narazil na nějakém Peugeotu.

Ford Focus Wolf 1.8i, 1999, Black Panther
- mosad
- Junior
-
- Test driver
Já už jeden přibrousil, ale z ohledem na cenu i kdybych měl kupovat rok co rok nové tak mě to vyjde levnějc než origo ford ( a origo určitě budou i žádanější u zmr.ů zlodějských)mosad píše:to Ada, cajda:
Díky moc za tipy hned na to mrknu. Myslím, že vypadají dost dobře. Líbí se mi víc než řada designů přímo od Forda. Myslím, že mému stříbrňákovi budou slušet. Otázkou je jen kvalita plastu, ale zase denně nebrousím obrubníky
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
to Zewl: musíš hledat. Tady sem sehnal 14 přesně jako jsou na fotce co sem dával já, je to model OPAL http://www.pemacar.cz/index.php?search= ... tegorie=56
Cena 447 s DPH a k tomu ještě 100 korun poštovné a balné
když je chceš objednat musíš nahoře na stránce cvaknout maloobchod, pak kategorie kryty kol 14 /zhruba v polovině stránky vpravo/ a pak je to druhá stránka nabídky uprostřed. Mají stříbrný kruh kolem středu, skoro jako origo Ford.
To co dával Ada je model TOPAS
Cena 447 s DPH a k tomu ještě 100 korun poštovné a balné
když je chceš objednat musíš nahoře na stránce cvaknout maloobchod, pak kategorie kryty kol 14 /zhruba v polovině stránky vpravo/ a pak je to druhá stránka nabídky uprostřed. Mají stříbrný kruh kolem středu, skoro jako origo Ford.
To co dával Ada je model TOPAS
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
Tak firma co sem na ní dával odkaz potěšila. Ve čtvrtek jsem objednal a v pátek v poledne byly poklice v kufru mého Fofo. Nemusel sem se registrovat v jejich shopu, stačilo jen vyplnit objednávku.
Jsou z toho lepšího levného plastu, který není tak praskavý, prostě polské. Ale zase cena 500 je dobrá a snad nebudou lákat nenechavce tolik jako origo. Dnes jedu přezout tak pak nahodím nějaké foto.
EDIT: tak už jsou poklice na autě, můžete mrknout v mé galerii tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 046#129046
Jsou z toho lepšího levného plastu, který není tak praskavý, prostě polské. Ale zase cena 500 je dobrá a snad nebudou lákat nenechavce tolik jako origo. Dnes jedu přezout tak pak nahodím nějaké foto.
EDIT: tak už jsou poklice na autě, můžete mrknout v mé galerii tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 046#129046
- fokusacik
- Nováček
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: