Díky za reakci. Tomu rozumím, docela dost jsem to teďkom nastudoval, včetně krátkodobých a dlouhodobých korekcí. Nicméně otázku jsem myslel tak, jak se dá vysvětlit, že v určitý moment a to relativně dlouho druhá sonda byla stabilní cca 0,7-0,8V a nekmitala... Každopádně jiný katalyzátor mám již sehnaný, montáž ale až za týden. Dále proběhl test při použití lambda sond z jiného identického auta - výsledek stejně špatný, proto jsem se rozhodl kat koupit(z vrakáču).
Píšete, že chyba by mohla být v bohatosti paliva, přiznám se že to mě taky napadlo. LTFT jsou spíš mínusové hodnoty ale není to tragédie cca "-7" při volnoběhu ted v zimě. Při jízdě 90km/h byly cca -2,5. Což si myslím je OK. Ten volnoběh je ale aktuálně ještě nižší až -8,5, ale viděl jsem i -10. Možná to souvisí s počasím. Dá se nějak zjistit proč je směs bohatá nebo co by mohlo mít zásadní vliv?
P.S. mám děravou hadici od odvětrání klikovky - vyměním (ale zas je tam MAP, takže by to nemělo mit kritický vliv), a dále mám podezření na prasklé svody - jednou už byly... Při výměně katu zanalyzuji...Nedávno jsem měnil svíčky za originál ford (ale made in Russia

) . Auto pocitově běhalo pěkně tak jsem pak po 14 dnech původní svíčky vyhodil. Cvíčky jsem kontroloval, keramika je bílá, vypadá si myslím pěkně, závit má karbon. To je ale asi standard.
Jinak si myslím že kat je keramický.