Dneska bych nekde potreboval sehnat nejaky vytahovac pojistek, ale ani v obchodech na netu se mi to nepodarilo najit. Nevim jak se to spravne jmenuje

Take "vytahovatko" mas v sade nahradnych ziaroviek,alebo v poistkovej skrinke v motorovom priestore.ClairVOYanT píše:Pokud se to tu probiralo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to.
Dneska bych nekde potreboval sehnat nejaky vytahovac pojistek, ale ani v obchodech na netu se mi to nepodarilo najit. Nevim jak se to spravne jmenuje. Nemate nekdo nejaky odkaz? Nebo navod jak tu mrchu jednoduse vytahnout? Rejpu je nozem, ale to je takovy ...
Vytahovátka mají v každém slušném obchodě ("mototechně"), kde prodávají pojistky (než jsem zjistil, že už je v autě, koupil jsem ho) a také bývá v některých sadách pojistek ("blistr"), např. u benzínek.zirafak píše:Take "vytahovatko" mas v sade nahradnych ziaroviek,alebo v poistkovej skrinke v motorovom priestore.
otvor si poistkovku v motorovom priestore a vo vnutri toho vrchneho krytu ten vytahovak na poistky najdes.ClairVOYanT píše:Nemamgu-staff píše:Na stopro máš vytahovátko v pojistkový skřínce v motoru, na levý straně z pohledu řidiče...- aspon o tom nevim
. Kde by tam melo byt?
Myslite, ze to muzou mit i v Tescu? Zabehnul bych na plochu - mam to 100 metru
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti