Cesta Brno - CB (aneb co potkáte na silnici)
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Cesta Brno - CB (aneb co potkáte na silnici)
Musím se s vámi podělit o naše páteční story na silnici při cestě z Brna do Jižních Čech, kdy nám šlo asi i o život………
při výjezdu z jedné nejmenované obce, do kopce v serpentýnách a při plné čáře před horizontem začalo předjíždět stříbrné Volvo zn: 4B4 ..84 , když se mu to na rovince povedlo, auto začlo prudce brzdit a začlo nás blokovat. To se mi vůbec nelíbilo tak sme předjeli s myšlenkou, rychle pryč. Tím začala zběsilá jízda, kdy nás volvo pronásledovalo, problikávalo dálkovýma, najíždělo na nás, to vše na silnici kterou sem jel poprvé v životě. Doletěli jsme až do první obce, kde jsem, řekl a dost, spomalil sem a říkal si ať si letí, auto nás opět předjelo, já zastavil u krajnice, auto chvilku pokračovalo v jízdě, pak zastavilo a otáčelo se v tom já zase vyjel a auto zase za náma, další rádo by spásná myšlenka byla doletět do další vesnice a schovat se mezi domky. No jenže to neklaplo, to Volvo s motorem2.4 mě dojíždělo a pronásledovalo velmi dobře i mezi těma barákama. Tak zase prudký podřazení a už sem Mirce říkal ať mi vytočí 158, držel sem se ve předu, do další vesnice, když přišla cedule zbrzdil sem na 50, auto mě předjelo a začlo zase brzdit na 20km/h tak sem dal blinkr a zastavil u krajnice, samo auto zastavilo před náma, já vystoupil a šel k autu, byl sem asi deset metrů od auta, na uchu telefon jak sem volal 158 a čekal než si mě přepnou kamsi auto sešláplo plyn a bylo v p.... a já už jen čekal na ty policajty, fakt sem byl nasranej jak dlouho ne, Mirka řvala , malá řvala a mě už pomalu tekly nervy. Mirka mi pak ve finále řekla, že to řídila ženská!!!!!!!!!!!!! i policajti při sepisování nad tím kroutili hlavou. Sem zvědavý co to bylo za blázna., setkal se někdo s něčím podobným??

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Test driver
už som počul o podobných prípadoch, ked sa nejakemu magorovi nepačil taky a taký manever...Bobane, ak by som videl, že to šoferuje ženska, tak by som tu cestu zablokoval ja a vytiahol ju z auta..
vačšinou sa ale jedna o frejerov, čo si myslia, že im patrí svet...
urobil si naj čo si mohol, ale mal si to spravit hned...som pripraveny 158 kedykolvek použít s tým, že poviem, že mi ten dotyčný usiluje o život, nie že ma len blokuje..uvidíš ako príjde skoro zásahovka, toto mam overene..
vačšinou sa ale jedna o frejerov, čo si myslia, že im patrí svet...
urobil si naj čo si mohol, ale mal si to spravit hned...som pripraveny 158 kedykolvek použít s tým, že poviem, že mi ten dotyčný usiluje o život, nie že ma len blokuje..uvidíš ako príjde skoro zásahovka, toto mam overene..
- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho, úplně mám husí kůži! Pokud to měl být vtip, tak byl pěkně blbý a pokud ne... raději nedomýšlet! Ale hlavně, že jste v pořádku a že se Vám nic nestalo! 

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tož ta po tobě jela jak slepice po flusu
hold jsi chlapec k světu a třeba taky chtěla to Volvo čenžnout za FoFo nebo v tom bylo něco jiného ?
jinak takových magorů už jsem taky pár zažil

jinak takových magorů už jsem taky pár zažil

Naposledy upravil(a) Skubi dne 15.10.2007 15:55, celkem upraveno 1 x.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo já vím,ale když v tu chvilku se ti honí hlavou spíš jak se toho člověka spíš zbavit než volat 158. Ale sem už chytřejší a taky doufám,že takovýho člověka už nepotkám! Jen dodám,že to všechno bylo s károu a v ní rošty do Postele. 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Skubi"]tož mi to mohla pak říct osobně
,Ale to né ona vzala do zaječích. Sem zvědavý co s tím policie bude dělat, prý mi dají do 30 dnů vědět,ale zároveň mi řekli,že auto je firemní a jak to dnes všichni hrajou na osobu blízkou 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Boban: dost husty, uplne vystrizeny jak z nejake nemecke kriminalky. Hltal jsem to do konce, co se pak stalo a bud rad, ze to dopadlo tak, jak to dopadlo. Nikdy nevis, co tam mohlo sedet za magora (at uz zenska nebo chlap) a jak to mohlo cele dopadnout. Je dobre, ze jsi zavolal ty policajty, osobne bych udelal to same. A narovinu, kdybych sel k tomu Volvu s telefonem u ucha, asi bych byl strachem posr...nej 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo, a ještě by dostal pokutu a body dolů za telefonování za jízdy

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ted uz bych to asi taky resil driv, v tu chvilku sem byl rad, ze sem rad.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nědo podobného se mi stalo na D1.To jsem měl ještě Feldu.Předjížděl jsem cca 130-135Km rychlostí,(nic za mou v okamžiku,když jsem začal předjíždět)
Ještě jsem nedokončil předjetí a za mnou blikačka - dálkový.V klidu jsem dokončil předjetí.Ten za mnou (shodou okolností také Volvo)vjel přede mne a začal brzdit.Tak jsem ho chtěl předjet.Toto mi nedovolil tím,že když jsem chtěl předjet,tak se nacpal přede mne.vjel jse do pravého a přistoupil jsem na jeho hru.(co jiného)Po chvilce to vzdal.Bylo to bohu žel v době ,kdy jsem ještě neměl mobil.SPZ jsem oznámil policii a ti "Policisté"
mi řekli,že by to nešlo dokázat,že to je zbytečné.
Ani je to nezajímalo. 
Ještě jsem nedokončil předjetí a za mnou blikačka - dálkový.V klidu jsem dokončil předjetí.Ten za mnou (shodou okolností také Volvo)vjel přede mne a začal brzdit.Tak jsem ho chtěl předjet.Toto mi nedovolil tím,že když jsem chtěl předjet,tak se nacpal přede mne.vjel jse do pravého a přistoupil jsem na jeho hru.(co jiného)Po chvilce to vzdal.Bylo to bohu žel v době ,kdy jsem ještě neměl mobil.SPZ jsem oznámil policii a ti "Policisté"

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jednou se mi stalo něco podobného. U nás v NJ jsem jel po ulici Riegrova a odbočoval po hlavní na ulici Bezručova. A najednou jsem musel dupnout na brzdu, páč mi chytrák od žilinského mostu nedal přednost. Tak jsem spolu s brzdama skočil na klakson (to už se mi vícekrát vyplatilo, páč někteří chytráci se ani nedívají, co jede okolo nich a že jsou na vedlejší - pak zabrzdí). Jenže tenhle ne, fiknul mi to před čumákem a alou pryč. Já teda, vědom si nepoměru výkonu jeho oplu a mojí škodovky jsem v klidu vyrazil dál. Ovšem jsem toho chytráka s opelem dojížděl a jak jsem byl skoro u něho, tak mi dupnul na brzdu. Naštěstí v protisměru nic, tak jsem hodil blinkr a předjel ho. On vyrazi za mnou a blikal, troubil. Já už se až k našemu domu nenechal předjet a ve vjezdu jsem zastavil, ať nemůže za mnou. Vystoupil jsem, on z auta doslova vyskočil a já na něj v klidu:"Dobrý den, pane řidiči, vy neznáte zákon o provozu na pozemních komunikacích?" No a jeho reakce byla, že s pusou plnou nadávek naskočil do auta a na plný knedlík s prokluzem kol zmizel. Ačkoliv jsem věděl značku, kašlal jsem na to, páč než by kolegové přijeli, byl by stejně v trapu a nic by nevyřešili - chyběl důkaz... 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dost hnus!Pamatuju si na podobnou scénu,která měla dohru ve Slaném.Máme tu hlavní tah přes město a kolem 3 odp.je krukáč ucpanej a celá tahle silnice stojí.otec mě veze z práce domu a jedeme prosti té koloně.Kecáme a najednou v protisměru letí auto a předjíždí tu kolonu.Bliká.Otec si ho všiml a narval to na chodník.Byl to starej golf a vněm týpek s řetězama a bejzbolkou dozadu kšiltem.Narval se do řady,ale v tu chvíli druhý auto.Ohromnej ,starej černej mercedes...Zašlajfoval to vedle a už skákal týpek ven a ženksá.Oba rusáci,ale co mě zarazilo,tak ten Rusák nešel po něm do auta,ale začal otevírat kufr.V tom mu ale dveře přibouchla ta ženksá.Copak tam asi měl?!?!?!V tu chvíli ten golf vyletěl na zpátečku a zmizel.Ženksá ještě mumlala,že na ně najížděl atd.Nevim kde byla pravda,ale ten v tom golfu si myslim měl velký štěstí...