Strčím první flešku -> počkám, druhou -> počkám, třetí a je hotovo.
Kdyby to tak bylo, tak do toho jdu.

Na tohle ti USB hack nepomuze, ale jestli pouzivas Android auto, tak jde pouzit AAAD (android auto apps downloader) a stahnout mirror aplikacichinan píše: 05.11.2021 16:35 Ahoj, už to někdo vyzkoušel co psal Banny ?
Mám 3.4 v.212194
Aby šel youtube a třeba stream tv, co mám v telefonu.
Jde o to, že podle návodu by jsi to měl stihnout do zobrazení chybové hlášky (pokud jsem to dobře pochopil). Přes tlačítka to má celkem prodlevu.
chinan píše: 05.11.2021 18:15 Tak moment. AAAD mi v tomhle nepomůže.
Myslel jsem, že když nainstaluju tenhle hack, tak můžu nějak nainstalovat videoplayer a tím zrcadlit video s koncovkou m3u, kterou pustim v mobilu.
Jak si to predstavuju ? Psal jsem to viz vyse. Chci poustet televizi, takze live stream. At uz sport nebo muziku.Videoplayer ti zpristupni moznost prehravat videosoubory z usb, jak si predstavujes zrcadleni z mobilu?![]()
aha, ja mel za to, ze mod prehravace je na te treti flesce.Martin89 píše: 13.11.2021 20:17 Tím jsi jen odemkl Sync (pokud jsi do instalace vložil chybějící soubor a pod logem A-TEAM se Ti ukázalo, že instalace proběhla v pořádku). Teď můžeš instalovat módy. Jako například video přehrávač...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Google [Bot] a 1 host