Mám svojeho fífa cca 7 měsíců, sem nadmíru spokojenej i když sem měl předtím 2,5l hyundai sonata která byla uplně boží ale nějak sem jí zbořil..
Ted mám bohužel pár menších problémů s fífem : zamlžování okna na který sem na tohle skvělým foru našel odpověd za kterou děkuju, další je kolísání otáček při dobrždování na neutral (ale nikdy to uplně nechcípnulo zatím)motor sice dost zavibruje, chvěje se ale nechcípne, odpověd sem taky našel a taky děkuju:)
Ale...:(marně sem se tu pídil po nějakým infu na můj aktuálním problém kterej mi dost vadí...při přeřazení rychlostního stupně a pouštění spojky auto vydá ránu která kazí pocit z jízdy a já nemůžu přijít na to čím by to mohlo být, nechtěl bych hned vypláznout strašný prachy za značkovej servis, snad mi tu někdo z vás poradí..Jinak než začnu pouštět spojku a počkám až klesnou otáčky to ránu nevydá, jenom když chci zařadit rychle a nebo rychlejš pustím spojku, někdo říká že můžou bejt vyběhaný sileny v motoru, nebo jen povolená řadící páka, ale ani jedna možnost se mi moc nezdá, takže kdyby jste měli s tímto problémem zkušenosti byl bych moc rád kdyby jste se podělili...předem moc děkuju, jinak je to FF 1,4i ZETEC SE 75 PS, R.V. 2002