SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů
- prcek
- Nováček
Re: SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů
Zdravím, tak jsem to přejmenoval a instalace proběhla a tváři se, že je to OK a mapy F8.
Zajímavé, ze instalace trvala pouze cca 30- 40 minut. A pak 2x restart klíčku. Tak uvidíme. Zdar MV
Zajímavé, ze instalace trvala pouze cca 30- 40 minut. A pak 2x restart klíčku. Tak uvidíme. Zdar MV
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je venku nová verze AA a měla by umět češtinu - viz link https://www.svetandroida.cz/android-auto-cestina/
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
- Sentik
- Test driver
Jak je to vlastně s navigací při propojení Sync 3 vs Android Auto a v něm běžící Waze?
Navigaci zajištuje tedy telefon nebo auto? Já bych předpokládal, že telefon, jen mne dnes ráno překvapilo, že jsem telefon zapomněl zapojenej v útrobách auta a navigace fungovala bezchybně jako kdykoliv předtím
Jen dodávám, že mám Sync 3 bez navi, verze 3.0, ostatní asi budou vědět .. to že mám Sync 3 bez SW navi nemusí znamenat, že auto GPS neumí přijímat, dodnes jsem to neřešil, tak mne to jen zajímá.
Navigaci zajištuje tedy telefon nebo auto? Já bych předpokládal, že telefon, jen mne dnes ráno překvapilo, že jsem telefon zapomněl zapojenej v útrobách auta a navigace fungovala bezchybně jako kdykoliv předtím

Jen dodávám, že mám Sync 3 bez navi, verze 3.0, ostatní asi budou vědět .. to že mám Sync 3 bez SW navi nemusí znamenat, že auto GPS neumí přijímat, dodnes jsem to neřešil, tak mne to jen zajímá.
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
Mám taky Sync 3 bez navi... Sync3 i bez navi má GPS anténu.. kvůli nouzovému volání ..
Ale nemyslím si že navi jde bez zapojeného mobilu... Teda aspoň Google maps ne
Ale nemyslím si že navi jde bez zapojeného mobilu... Teda aspoň Google maps ne
- Banny
- Člen klubu
Co to konkrétne znamena, ked pises bol niekde zapojeny?Sentik píše: telefon zapomněl zapojenej v útrobách auta a....
- Sentik
- Test driver
2Banny:
No byl připojen kabelem a hozenej v kastlíku
Jinak ho mívám v tom středovým tunelu a nebo pohozen na sedačce spolujezdce. Tam fungovala navigace vždy, včera jsem jel, telefon v kastlíku a fungovala stejně.
K Sync3 a Android Auto ještě jedna věc:
Dnes ráno jsem si zapomněl original USB kabel co byl k telefonu, vzal jsem v kanclu novej, ale nějakej obyč USB A - USB C kabel a za bohaaa jsem nespojil android auto, ok, říkám si, že včerejší aktualizace Androidu to zabila. Nedalo mi to, navigaci jsem dnes potřeboval, dojel jsem domu pro original kabel a vše makalo okamžitě.
Evidentně s USB 2.0 A na C to nejede.
No byl připojen kabelem a hozenej v kastlíku

Jinak ho mívám v tom středovým tunelu a nebo pohozen na sedačce spolujezdce. Tam fungovala navigace vždy, včera jsem jel, telefon v kastlíku a fungovala stejně.
K Sync3 a Android Auto ještě jedna věc:
Dnes ráno jsem si zapomněl original USB kabel co byl k telefonu, vzal jsem v kanclu novej, ale nějakej obyč USB A - USB C kabel a za bohaaa jsem nespojil android auto, ok, říkám si, že včerejší aktualizace Androidu to zabila. Nedalo mi to, navigaci jsem dnes potřeboval, dojel jsem domu pro original kabel a vše makalo okamžitě.
Evidentně s USB 2.0 A na C to nejede.
Wiki:
taky mam tel vetsinou v tunelu strceny.. docela opruz ze neni poradne kam dat mobil.. pouzivam origo kabel ale i tak se mi obcas stane ze se mi AA samo od sebe odpoji.. je to nejaky nachylny.. Ted mam objednany jiny usb port do loketky tak treba to bude lepsi.
A banny cekam na fotky
A banny cekam na fotky

-
- Pokročilý
Ahoj, ma niekto skusenost ako zadam do SYNC3 s navi GPS suradnice ?
Bud som idiot ale ked som na ext navigacii chcel najst ciel, postup bol takyto:
- krajina, mesto, ulica, hotovo...jednoduche
SYNC3: hned chce zadat ulicu resp PSČ, ponukne X moznosti a vacsinou nenajdem tu svoju...napr. ulica Komenskeho, 3 mesta ale to moje tam nie je...
tak chcem zadavat cez GPS suradnice ale neviem kde to zadať...externa ponukla moznost buď adresu alebo GPS, v SYNC3 to neviem kde zadať
Ďakujem
Bud som idiot ale ked som na ext navigacii chcel najst ciel, postup bol takyto:
- krajina, mesto, ulica, hotovo...jednoduche
SYNC3: hned chce zadat ulicu resp PSČ, ponukne X moznosti a vacsinou nenajdem tu svoju...napr. ulica Komenskeho, 3 mesta ale to moje tam nie je...
tak chcem zadavat cez GPS suradnice ale neviem kde to zadať...externa ponukla moznost buď adresu alebo GPS, v SYNC3 to neviem kde zadať

Ďakujem

FFIII kombi 1.5 110kW
-
- Nováček
Podle Waze Ford právě vydal aktualizaci pro pre MY18,5 Sync3 verze a už by se měla ukazovat správně rychlost vozidla.
Otázka je, kde to stáhnout?
Otázka je, kde to stáhnout?
-
- Nováček
Tady poslední příspěvek od froligora:
https://ffclub.ru/topic/418797/jump_1410/
https://ffclub.ru/topic/418797/jump_1410/
Ford Mondeo Titanium 2,0 biturbo automat r.v. 2017
- Stanley_vy
- Člen klubu
Diamondearův disk už nefunguje?
Pokud mám poslední oficiální verzi 3.0 18025, na jakou nejvyšší se dá aktuálně upgradovat? Ford mi samozřejně update nenabízí.
Díky.
Pokud mám poslední oficiální verzi 3.0 18025, na jakou nejvyšší se dá aktuálně upgradovat? Ford mi samozřejně update nenabízí.
Díky.
-
- Nováček
Poslední verze MY 17 je 19149
Ford Mondeo Titanium 2,0 biturbo automat r.v. 2017
- Sentik
- Test driver
Poslední oficiální verze?
Taky mam poslední ofiko 18025, stačí mi, vše funguje, Android Auto, Waze, vše jede - jen me zajímá, jestli je OFICIALNE i nějaká novější.
Taky mam poslední ofiko 18025, stačí mi, vše funguje, Android Auto, Waze, vše jede - jen me zajímá, jestli je OFICIALNE i nějaká novější.
Wiki:
- kozelos
- Pokročilý
SYNC 3 - rady, tipy a problémy uživatelů
Zda se, ze update pro 3.0...

Je: Ford S-max MK2, 2.0 TDCi 110kW (MY2016)
Byl: Ford Focus kombi MK3, 1.5EB 110kW Magnetic Grey (MY2018)
Byl: Ford Focus kombi MK1, 1.6 74kW, Silver (MY2002)

Byl: Ford Focus kombi MK3, 1.5EB 110kW Magnetic Grey (MY2018)

Byl: Ford Focus kombi MK1, 1.6 74kW, Silver (MY2002)