Potvrzuju to, co píše Stanley ...
To lepší žehlení nerovností bude podle mě tou absencí víceprvku, nepovažuju se za nějakýho znalce, ale ten rodzíl byl podle mojí zkušenosti s MKIV znát.
Osobně mám MKIII relativně krátce, rok a půl, takže na změnu je ještě brzo, ale kdybych musel kupovat dneska, tak vlastně jediný co mi na MKIV vadí, je cena. Ale to je daň za novinku...
Jinak prostor, jízda (a to jsem měl max tušim 125hp verzi), pohodlí ... nemam problém.
EDIT:
Ještě dodám, dnes jsem prolejzal nějakou chudou verzi a ta měla místo tabletu takovej pidi displej uvnitř plastovýho rámu, to vypadalo opravdu hrozně. Ale za příplatek se toho samo každej snadno zbaví
Jo a ač mam skoro 195cm, tak si na prostornost MKIII nestěžuju, tohle je ještě lepší, ale ja osobně jsem v pohodě i v MKIII, naopak ta palubovka co se na človeka mírně valí, mě se to líbí víc, ale chapu, je to subjektivní jak svina.
EDIT2:
A ještě jak píše Stanley .. .sakra mě by ten 3válec u toho STLine taky vadil, jasně, jede to v pohodě, ale prostě ten pocit, že je v aute za 500-600k jen 3válec, ach jo.