ziadny torx 50 a ine prekvapenia

Tohle jsem si prožil kdysi taky, servis si s tím taky nevěděl rady, dokonce jsem ještě upiloval hrany destiček, nakonec jsem koupil nový destičky a byl pokoj.Tom.cz píše:Vyměnil jsem si brzdy (desky, kotouče, obě nápravy), dal jsem originál Ford. Dosedací plochy máznutý měděnou pastou, vodící čepy nějakou ATE pastou na brzdy. Brzdová kapalina vyměněna přímo ve fordu. Všechno brzdí jak má, ale vždycky po pár dnech začnou brzdy pískat. Myslel jsem si, že to budu mít na háku, ale zjišťuju, že mě to neuvěřitelně vytáčí. Už jsem to měl znovu rozdělaný, opět vyčištěný, nově namazaný a po dvou třech dnech to zase začalo pískat.
Nějaký nápad?
Stehnak píše:Měl bych jednu otázku:
Měl bych zájemce na mé (2006) "komplet" zadní brzdy (2 x třmeny + 2 x držáky třmenů), má ale 2003...
Dělal někdo upgrade, nebo je tu někdo kdo ví že 100%:
- zadní třmeny s držákama z Mondea "NE-kombi" r.v. 2006, budou pasovat na Mondeo NE-kombi r.v. 2003?
Třmeny se lámaly 30. 9. 2004 (https://www.ebay.co.uk/gds/Ford-Mondeo- ... 568/g.html ) a že nebudou pasovat destičky je jasný. Nedokážu ale dohledat jestli by byl zbytek bez problémů.
Děkuji.
Miloš.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů