Podivné ťukání vedle řidiče
- Vodik
- Nováček
Podivné ťukání vedle řidiče
Při jízdě, i po poměrně rovné silnici, při přejíždění mírných terénních vln nebo i při rozjíždění se mi ozývá někde vlevo vedle řidiče takové ťukání, či povrzávání. Už jsem z toho na nervy. Nemůžu přijít na to co to je. Několikrát jsem měl rozdělanej sloupek, poněvadž jsem myslel že to je mechanismus pásů, mazal jsem i gumy kolem dveří silikonovým olejem, ale nic nepomohlo. Jestli měl někdo z vás podobný problém, prosím o radu. Díky
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi, r.v. 2004
-
- Test driver
Lokalizacia rusivych zvukov v aute je asi jedna z najkomplikovanejsich zalezitosti.Mna osobne tieto povrzavacky privadzaju do sialenstva.Mal som podobny problem aj ja,ked som kupil nove auto.Chodil som ich otravovat s reklamaciou viac krat a vzdy to vyriesili iba na chvilu.Vrzgalo mi nieco v oblasti stlpika A.Nakoniec mi zistili,ze bolo spatne nalepene celne okno a pri jazde sa trelo celne okno o plastovu listu,v ktorej je okno ulozene.Opravene zdarma v ramci garancie a od vtedy je pokoj.Je zvlastne,ale prejavovalo sa to iba ked vonkajsia teplota klesla po + 6 stupnov.Ak bola vyssia,ziadne zvuky nebolo mozne postrehnut.Par krat som s tym dokanca isiel na reklamacku a ked sa so mnou isli previest servisaci,po vrzgani ani stopy.Vypadal som ako trkvas,ale navzdal som sa.
Tazko takto cez PC radit,co to moze byt.Musis iba pocuvat,jazdit,sem tam nieco rozobrat,skusit pouzit nejaky tlmiaci material...je to narocne a zdlhave,ale pri troche stastia sa podari problem lokalizovat a nasledne celkom slusne eliminovat.
Tazko takto cez PC radit,co to moze byt.Musis iba pocuvat,jazdit,sem tam nieco rozobrat,skusit pouzit nejaky tlmiaci material...je to narocne a zdlhave,ale pri troche stastia sa podari problem lokalizovat a nasledne celkom slusne eliminovat.
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni jestli to není výstuha pod tapecírungem ve dveřích. Je to takovej žlutej kus polistyrenu, někdy se uvolní a klepe.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- prolite
- Nováček
Mam presne ten isty problem s Ford Focus Combi 2005 , Od nova pocut klepanie na strane vodica , myslim ze je to v tom stlpiku. Nie je to stale , hlavne ked prejdem po nerovnostiach a potom uz to pocut aj ked idem po rovnej ceste.
V servise som povedal rozobrali stlpik ale ze tam nic nieje co by malo klepat a ked som bol na skusobnej jazde tak prave to nerobilo. Tak neviem co s tym , skusim ja rozobrat ten stlpik.
V servise som povedal rozobrali stlpik ale ze tam nic nieje co by malo klepat a ked som bol na skusobnej jazde tak prave to nerobilo. Tak neviem co s tym , skusim ja rozobrat ten stlpik.
- salko
- Nováček
Podobný problem jsem měl u spolujezdce,při nerovnostech u sloupku něco cvokalo.Po dlouhém hledání jsem zjistil že to dělá protikus zámku na sloupku(s koncákem na světlo)Chytl jsem za něj a maličko cvaknul na stranu.Dotáhnout nepomohlo tak jsem ho podložil smirgl papírkem a je klid. Zdar.... 

ford focus-sedan 1.8Tddi-11/01 66kW černá met.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Lepší místo jsem nenašel...Ani hledání nepomohlo.Mohl by mi někdo znalejší poradit kde tu najdu návod jak sundat tapecírung na dveřích u řidiče?Potřebuju se tam mrknout páč mi vrže okýnko.Odšrouboval jsem šroubky po obvodu,sundal sem kryt madla a odšrouboval ty dva velký šrouby a pak sem sundal kousek s ovládání(elektrickým)okýnek,ale nějak ten zbytek nechce povolit a nechci to poškodit.prosím rychle,mám to před barákem rozebraný....Díky! 

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nemusim sundat ten "trojúhelník" u okýnka kde mám manuální nastavení zrcátek???Jenda25 píše:Ještě jsou šrouby v místech, jak je odkládací prostor, jinak pokud ti to pude vyhnout od plechu, tak potom se to jenom vysadí směrem nahoru. Nic bys tam urvat neměl, nic nacvaknutýho tam není, jenom šroubky.
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: