Je tam toho za poslední dobu hafo povyměňovanýho, akorát že teď jezdim dál do práce a jezdit s nim každej den 60km po dálnici je zaprvý asi škoda (dělat mu zbytečnej nájezd takhle blbym cestovánim) a taky trošku baští že jo
  Je tam toho za poslední dobu hafo povyměňovanýho, akorát že teď jezdim dál do práce a jezdit s nim každej den 60km po dálnici je zaprvý asi škoda (dělat mu zbytečnej nájezd takhle blbym cestovánim) a taky trošku baští že jo   

Vykon tomu ale taky odpovida.
 Vykon tomu ale taky odpovida.

Třeba s ropákem si jedu z práce v klídku 100-120 ikdyž umí 200 podobně snadno jako ST, ale STčko chce prostě pořád jet... Vždycky když si třeba na průtahu městem uvědomim, kolik to na tý 90ce vlastně jedu, tak se trochu opotim a jsem rád, že většinu toho najedu ropákem
  Třeba s ropákem si jedu z práce v klídku 100-120 ikdyž umí 200 podobně snadno jako ST, ale STčko chce prostě pořád jet... Vždycky když si třeba na průtahu městem uvědomim, kolik to na tý 90ce vlastně jedu, tak se trochu opotim a jsem rád, že většinu toho najedu ropákem  

Protože jinak nevim, můj rekord na plnou nádrž je 8,4l pod 8l se to auto myslim nikdy nepodívalo...
  Protože jinak nevim, můj rekord na plnou nádrž je 8,4l pod 8l se to auto myslim nikdy nepodívalo...
 Neví někdo něco o tomhle ?
  Neví někdo něco o tomhle ? 

Už fotek je vidět rez na 5 dveříích plus rohy lemů, na živo to může být ještě horší a hlavně i investice do oprav co by čekala, bohužel je znát už staří o to hůř sehnat auto v dobrém stavu.Joshuanis píše:Tak pánové, další focus.Neví někdo něco o tomhle ?
http://autobazar.hyperinzerce.cz/ford/i ... i-nabidka/
To je krasavec

Možná na tý fotce pravýho boku, tam to asi vypadá, že klasický místa budou rezavý, ale na 5. dveřích jsem si ničeho nevšiml.
  Možná na tý fotce pravýho boku, tam to asi vypadá, že klasický místa budou rezavý, ale na 5. dveřích jsem si ničeho nevšiml.

Prodává se už minimálně rok...hned po koupi svýho fouska minulej rok v říjnu jsem začal koukat po STčkách a akorát trochu za ten rok zlevnil, takže putovní není, ale novýho majitele pravděpodobně hledá už dost dlouho.Pavel321 píše:Neznám, ale líbí se mi (mám úplně stejnýho, jen sedačky mam v celokůži s výhřevem), vidím ho prvně, tak by to nemusel bejt žádnej putovní kousek, ...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host