Tak jsem se už před týdnem pustil do předělání podsvícení na autě a na řadě bylo rádio. Vše jsem měl poměrně rychle přepájené a modré diody místo zelených jsou napájené.
Jenže jaké bylo překvápko když jsem dal rádio zpět do auta a nejde.
Po zapojení kabelů bliká levá dioda když není namontovaný ten odendavací ochranný proužek na předním panelu. Ten začíná blikat po vypnutí spínací skříňky. Pokud pootočím klíčkem tak zhasne,pokud vypnu tak se rozbliká.
Ale vedle uprostřed je další dioda a ta taky bliká. Vypadá to že zhasne po nandání toho security proužku. Ale to je vše.Ještě v rámci zkoušení jsem jí vyměnil za stejnou modrou kterou jsem použil všude a normálně maká modře.
Nereaguje na nic jiného a nejde zapnout.Nějak nemám fantazii co by to mohlo být. Ještě zkusím proměřit dioda ale snad jedna vadná by to nedělala né::??
Má někdo myšlenku vedoucí k úspěšnému rozchození rádia??
Variantu vyhodit a koupit nové beru až jako poslední.
Problém z rádiem 6006
- Damon
- Test driver
Problém z rádiem 6006
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- mansart
- Zkušený
- mansart
- Zkušený
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přeposílám zprávu od jednoho majitele FOFO.
Dobrý den.
Na fóru jsem viděl, že máte rádio 6006E CD. Prosím o radu. Po odpojení rádia se mi nedaří ho znovu uvést do provozu. Kód znám. Zadám kód tlačítky 1-4 a když ho tlačítkem 5 potvrdím, tak asi na vteřinu se na displeji objeví kmitočet rádia a hned zase požaduje zadání kódu. Můžete mi prosím poradit, co dělám špatně. Předem moc děkuji.
Postup je dle mne OK, jenom to prostě nemaká.
Dobrý den.
Na fóru jsem viděl, že máte rádio 6006E CD. Prosím o radu. Po odpojení rádia se mi nedaří ho znovu uvést do provozu. Kód znám. Zadám kód tlačítky 1-4 a když ho tlačítkem 5 potvrdím, tak asi na vteřinu se na displeji objeví kmitočet rádia a hned zase požaduje zadání kódu. Můžete mi prosím poradit, co dělám špatně. Předem moc děkuji.
Postup je dle mne OK, jenom to prostě nemaká.
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi