Příspěvek
od kama83 » 23.12.2015 19:06
nazdar pánové, nemám čas číst celé vlákno, proto nevím, co se tu vše řešilo, nicméně dle názvu fóra hádám, že se můžou hodit různé rady ohledně cen pohonných hmot a kde levně a dobře (kvalitně) natankovat (čímž třeba myslím, že na ONO nikdy nezajíždím - 1. stát půlhodinovou frontu 2. bůhví jaké to má šložení)
jsem běžný uživatel, který má auto jako pracanta, ne fešáka, tudíž vysokooktanové a premiové značky mi přijdou zbytečné, ale zase do toho nechci lít tu nejlevnější sračku, cena je ale pro mě přesto dost důležitá
já osobně jsem z Kladna a tam tankuju pouze na dvou místech:
1. Koloc Oil ve Švermově (dobrá cena a dle mého mínění i kvalita, stejná cena za natural 95 i natural 95 premium či tak nějak (nevím sice přesně v čem je lepší premium, ale zní to dobře:-))
2. Petra u hřbitova (dobrá cena, lze však platit pouze hotovostí, platba kartou zpoplatněna manipulační přirážkou - obsluha sama vysvětlila, že jim jde o cashflow, mít peníze hned na ruku a né podporovat karetní hráče, kteří za poplatek pošlou peníze se zpožděním)
často jezdím směr Praha - HK - Olomouc, kde tankuji pouze na Benzina Expres 24 Vysoké Mýto - samoobslužná čerpačka (tudíž bez lidské obsluhy a krámku, čímž je ušetřeno a cena je lidová) - taky odradí spoustu netechnických lidí (důchodci apod.), tudíž není fronta - Vysoké Mýto je dost speciální místo, velký provoz a na jednom místě 3 čerpačky a o kousek dál i ONO, velká konkurence tím pádem dokáže i místní Shellku donutit k radikální redukci cen, což jsem zatím nikde jinde v republice co jsem projel, neviděl
tak snad bude někomu tato moje zkušenost užitečná, rád se dozvím i něco od Vás (Vaše tipy, zkušenosti, rady a třeba i osvětlení mých možná naivních názorů)
Hezké svátky
K.
Ford Focus II 1.6i 16V 74 kW zetec 11/2004 combi stříbrná machine
Ford Focus I 1.6i 16V 74 kw zetec SE 11/2001 po FL combi ghia FYDD stříbrná moondust
Fiat Punto mk1; 1,2i; 3dver hatch 1997
Ford Mondeo mk3; 2.0 tddi hatch 2003
Fiat Croma 2.0 benzin 1989