Focus 1,6 nebo 1,8 LPG?

Ondrej190
Nováček
Nováček

Re: Focus 1,6 nebo 1,8 LPG?

Příspěvek od Ondrej190 » 24.06.2015 06:57

stano. píše:Jaaj. Ja som si pamatal 70t Kc. Ondrej kupuje za 40t Kc. Ahaaa... A hladame super stav, co vydrzi dalsich par rokov, a len 10t Kc na opravy. Hahahaaa :hah: To ti nestaci ani na spojku. A kde su rozvody, napravy, nejaky ten hrdzavy vyfuk, cidla, loziska... ?
Ondrej, pozri si moju galeriu, co na tom aute budes musiet riesit. Plus dalsie, lebo za 40 to bude v horsom stave a navyse hrdzave. A spocitaj si to, ci sa ti to oplati. Potom porozmyslaj, ci nasporis, alebo kupis nieco uplne ine.
Tak jestli jsem dobre pochopil,jsi ze Slovenska,to by se mi fakt asi nevyplatilo :D
Jinak tu 10 myslim na prvotni rozvody,olej a co bude nutnyho,kdyz by auto potrebovalo hned spojku,vejfuk a gumy atd.,tak to fakt nevezmu :P
aut uz jsem mel dost,takze vim,ze prubezna udrzba neco stoji,ale to doty svy desitky nepocitam,ze :hhura:

proste prvni rok se vysype vejfuk=3tis. , dalsi rok novy gumy 6 tisic,treti rok desticky a treba jedny kotouce,ale ne vsechno najednou,nestraste :D
Vsechno najednou se mi nikdy nevys.alo , to se -snad -pozna pri zkus.jizde ,jaky to ma vule na podvozku,jak to tlumi/houpe, jak je to tichy,

Pro me ma LPG i to kouzlo,ze si ho dam do dani,diky plynu nebudu platit sil.dan,ale odectu si 40 tisic rocne pausal.naklady a o to bude mensi doplatek na dane i na zdravotni a socialni.

vitr73
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Focus 1,6 nebo 1,8 LPG?

Příspěvek od vitr73 » 24.06.2015 22:16

ja myslim ze dnes do FFI ktere koupis za 2 tis euro se tak aspon 600 ero nasypat bude muset aby ten stroj jeste par let poslouzil...ale je mozne koupit taky docela slusnej za 1000 euro...200 dat na to aby to jezdilo a zit s tim ze kdyz to za tyhle penize prezije 2 stka tak je to dobrej kseft...precijenom uz to auto neni zadna novinka...a 90 ze 100 uz jdou dolitane hromady plechu ..tak s tim pocitat ze 10-15 let starej stroj s tebou nebude do duchodu....
za 200 euro jsem si privezl jeden kombi na rozebrani a z hruzou jsem zjistil ze je na tom stejne nebo mozna i trochu lip nez ten co s nim jezdim(mysleno hlavne koroze)
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...

Odpovědět

Zpět na „Focus - benzínové 1998 - 2004“