Tak jestli jsem dobre pochopil,jsi ze Slovenska,to by se mi fakt asi nevyplatilostano. píše:Jaaj. Ja som si pamatal 70t Kc. Ondrej kupuje za 40t Kc. Ahaaa... A hladame super stav, co vydrzi dalsich par rokov, a len 10t Kc na opravy. HahahaaaTo ti nestaci ani na spojku. A kde su rozvody, napravy, nejaky ten hrdzavy vyfuk, cidla, loziska... ?
Ondrej, pozri si moju galeriu, co na tom aute budes musiet riesit. Plus dalsie, lebo za 40 to bude v horsom stave a navyse hrdzave. A spocitaj si to, ci sa ti to oplati. Potom porozmyslaj, ci nasporis, alebo kupis nieco uplne ine.

Jinak tu 10 myslim na prvotni rozvody,olej a co bude nutnyho,kdyz by auto potrebovalo hned spojku,vejfuk a gumy atd.,tak to fakt nevezmu

aut uz jsem mel dost,takze vim,ze prubezna udrzba neco stoji,ale to doty svy desitky nepocitam,ze

proste prvni rok se vysype vejfuk=3tis. , dalsi rok novy gumy 6 tisic,treti rok desticky a treba jedny kotouce,ale ne vsechno najednou,nestraste

Vsechno najednou se mi nikdy nevys.alo , to se -snad -pozna pri zkus.jizde ,jaky to ma vule na podvozku,jak to tlumi/houpe, jak je to tichy,
Pro me ma LPG i to kouzlo,ze si ho dam do dani,diky plynu nebudu platit sil.dan,ale odectu si 40 tisic rocne pausal.naklady a o to bude mensi doplatek na dane i na zdravotni a socialni.