Zkusím tam dát nazpátek tu, co tam byla, ale mám takový pocit, že i s tou původní to nehrálo dobře, budu to muset proměřit.hihi píše:Ne.
Co to zkusit vyměnit?
Příjem rádia
- Hurvajs
- Pokročilý
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To bys musel doladit vstupni obvod primo v radiu.Hurvajs píše:Ale já jsem ji nezkrátil v pravém slova smyslu, koupil jsem jen jinou, kratší, ale originál kratší, takže by měla být jakoby naladěná na tu svou délku ne?speedy píše:Já mám taky rádio 6000CD a jsem s příjmem spokojený, měl jsem před tím jiná rádia a ty byli o něco horší.
Jinak když zkrátíš anténu, tak jí vlastně rozladíš. Každá anténa je svou délkou přizpůsobená na určitou frekvenci.

- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
Tak sice po dlouhé době, ale musím se omluvit Fordu, že jsem pomluvil jeho autorádio. Dnes jsem to hodil k autoelektrikáři a ten zjistil, že nějakej umělec u mého FOFO vyměnil anténu i s držákem a nějak špatně to tam přimontoval a spojil "živý" vodič s kostrou. Za 300,- mi to předělal a teď to hraje jako fík ! 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže fordí rádio je kompatibilní s fordí anténou???Takže nemůžu koupit jinou v domění,že příjem bude lepší?To je hloupost?pelen píše:To bys musel doladit vstupni obvod primo v radiu.Hurvajs píše:Ale já jsem ji nezkrátil v pravém slova smyslu, koupil jsem jen jinou, kratší, ale originál kratší, takže by měla být jakoby naladěná na tu svou délku ne?speedy píše:Já mám taky rádio 6000CD a jsem s příjmem spokojený, měl jsem před tím jiná rádia a ty byli o něco horší.
Jinak když zkrátíš anténu, tak jí vlastně rozladíš. Každá anténa je svou délkou přizpůsobená na určitou frekvenci.

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já to z toho příspěvku od pelena pochopil trochu jinak....No nic,tak hlavněže to vim...A myslíte,že se dá koupit po těch e obchodech sehnat výkonější anténa pro lepší příjem nebo je to všechno stejný?Štve mě,že když odjedu z phy na chomutov,tak ve slanym mi pražské rádio beat šumí a myslim,že by to nemuselo...
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
Taky si myslím, dal jsem tam totiž teď po té opravě zase tu krátkou a hraje to super.Tad píše:aha, sem to nějak přehlédl.
ale ono to s tou vlnovou délkou zase nebude tak žhavý

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pelen má pravdu. U origoš rádia záleží na délce prutu. Když mi šlohli origoš anténu, tak jsem si nechal udělat z hliníku takovou tu tuningovou (ukradena za týden
) a příjem rádia byl nekvalitní a Pelen říkal, že se musí potočit tím trimrem v rádiu. Pak jsem tam dal zase origoš anténku a hrála úplně v poho.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě nešlohnou...Já původně myslel(jako u zrcátek)že nejde odšroubovat.Zkoušel sem to a tak to divně praskalo
Asi se ty kusy nenávratně spojily,ale to je dobře...Leda by mi jí urvaly.Takže si nechám prut svuj vlastní...
Jinak máš pěknou výzdobu v garáži.To se to pak maká s takovym obecenstvem.... 

- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No nerikej dvakrat. Ja kdyz jsem koupil auto tak me tu antenu urvali, protoze nesla odmontovat, den predtim jsem byl na mycce a zkousel to. Takze tam mam neoriginal antenu i radio a hraje to, ale zkousel jsem dve anteny a jedna nehraje skoro vubec - kratsi, a druha celkem obstojne, ale taky zadnej zazrak...RopakKota píše:Tak to mě nešlohnou...Já původně myslel(jako u zrcátek)že nejde odšroubovat.Zkoušel sem to a tak to divně praskaloAsi se ty kusy nenávratně spojily,ale to je dobře...Leda by mi jí urvaly.Takže si nechám prut svuj vlastní...
Jinak máš pěknou výzdobu v garáži.To se to pak maká s takovym obecenstvem....