tak to je tazka hanba, chlapec to musel urcite este dlho rozdychavat...polkiboj píše:Lenze problem bol v tom, že náhle ako sa o to pokúsil tak mu to zdochlo. Od vtedy som ho uz za sebou nevydel![]()
![]()
![]()

Na Focuse 1 je 16" paradne koleso,ale na Focuse 2,hmmm/sorry novofocusaci/,taky slusnejsi zaklad.Taka 17 je ideal,18 paradicka.....Ze Misoopolkiboj píše:Podla mna tie 16ky su super. to auto potom vyzera tak robustnejsie a kazdy kto ho zbada tak si rozmysli ci ho bude predbiehat alebo sa bude drzat v uzadi. Mne sa minule stalo, ze 1 Š105 sa pokušala na semafore o odpich. Samozrejme za volantom sedel mladý chalan. Lenze problem bol v tom, že náhle ako sa o to pokúsil tak mu to zdochlo. Od vtedy som ho uz za sebou nevydel![]()
![]()
![]()
no misoo, vsak si inteligentny clovek, tak takto rozmyslat nemozesmisoo píše:presne takzirafak píše:Na Focuse 1 je 16" paradne koleso,ale na Focuse 2,hmmm/sorry novofocusaci/,taky slusnejsi zaklad.Taka 17 je ideal,18 paradicka.....Ze Misoo![]()
![]()
teraz ma pekne se*e, ze za tu cenu ako som kupoval pred rokom aj nieco sa predavaju lepsie vybavy na 17-kach aj so zadnymi kotucmi !!!![]()
no jo, uvidime...omik píše:no misoo, vsak si inteligentny clovek, tak takto rozmyslat nemozesmisoo píše:presne takzirafak píše:Na Focuse 1 je 16" paradne koleso,ale na Focuse 2,hmmm/sorry novofocusaci/,taky slusnejsi zaklad.Taka 17 je ideal,18 paradicka.....Ze Misoo![]()
![]()
teraz ma pekne se*e, ze za tu cenu ako som kupoval pred rokom aj nieco sa predavaju lepsie vybavy na 17-kach aj so zadnymi kotucmi !!!![]()
. Mysli dopredu a pekne setri na nejake 18ky
. Ja som si vcer robil na eBay maly prieskum o 17kach (a nasledne na nejlevnejsipneu.cz
). Mozno to nebude az take hrozne a snad niekedy buduci rok sa nieco zadari vymysliet...
...ale,ved pocasie sme mali upne superHAWK píše:To video je moc pěkný,hlavně ta úvodní pasážtrochu mi
připomíná jedno video tady na foru,po jehož autorovi podle TV Nova
pátrá policie![]()
Sraz jste si asi pěkně užili,snad jen počasí vám mohlo trochu víc přát
tak tak, ako prejst BA Prievoz - BA OMV priemernou rychlostou 151kmhHAWK píše:To video je moc pěkný,hlavně ta úvodní pasážtrochu mi
pátrá policie![]()
Sraz jste si asi pěkně užili,snad jen počasí vám mohlo trochu víc přát
to ze neprsalo po ceste tam je len dobre... za dazda by som si sturec az tak nevychutnalmisoo píše:tak tak, ako prejst BA Prievoz - BA OMV priemernou rychlostou 151kmhHAWK píše:To video je moc pěkný,hlavně ta úvodní pasážtrochu mi
pátrá policie![]()
Sraz jste si asi pěkně užili,snad jen počasí vám mohlo trochu víc přát![]()
![]()
pocasie bolo super, len ten dazd po ceste domov, ale to bolo skor pozitivum, celkom nam umylo auta !! skoda ze tak neprsalo po ceste tam
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů