Z vlastní zkušenosti mohu doporučit tankovat u benzinky, kterou máte odzkoušenou. Taky jsem podlehl cenám, spíše na nátlak mé drahé polovice a sponzora posledních dvou nádrží pro účel nákupů před vánoci a nějakých rodinných akcí. Volnoběh a akcelerace vše OK, ale při rozjezdech překonání nad 2000 ot s naloženým autem , motor pokuckává, pak jde bez problému. U studeného ,kdy to jde na bohatší směs žádný problém, ale jak se zahřeje, přískokem vpřed. Není to žádná závada na eletrice, ale začalo to dělat okamžitě po natankování toho třicetikorunového benzínu. Nepomohla ani aditiva a VIF/ již v nádrži nalito 0,6L/ pro čistění a lepší mazivost. Je to nějakým bordelem v benzínu, který snižuje při směsi nastavené ŘJ zápalnost. Klidně to může být i větším množstvím obsahu lihu, což příznaky chování nasvědčují a načtené hodnoty v ŘJ se postupně s tímto vyrovnávají tím, že spotřeba mě šla o 0,5L nahoru a přestává motor cukat. Tak ještě 200km do půlky nádrže a pak jsem nucen stejně tam dát něco kvalitního bez ohledu na cenu. Tak nakonec mě ty dvě laciné nádrže přijdou sakra draho.
PS: svíčky kontrolovány a jsou čisťounké bez nánosu , jako nové.